Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Voor iedere woning een Austria binnendeur

Modern, retro of klassiek; welke woonstijl je ook hebt, Austria biedt een bijpassende binnendeur. Austria binnendeuren zijn al meer dan 60 jaar toonaangevend voor ieder interieur. De kant-en-klare opdek binnendeuren van Austria zijn professioneel wit afgelakt en kunnen direct worden opgehangen. Op deze kwaliteitsdeuren zit een minimale garantie van 5 jaar. Je kunt met vertrouwen Austria binnendeuren online bestellen bij HomingXL. Wij bieden onze binnendeuren altijd scherp geprijsd aan.

Austria binnendeuren zijn van hoge kwaliteit en hebben een gedegen constructie. De deuren worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo wordt er een uitgebreid assortiment Austria binnendeuren geproduceerd uit FSC gecertificeerd hout en geldt voor alle deuren minimaal 5 jaar garantie. Alle Austria glasdeuren worden voorzien van gelaagd veiligheidsglas, de glazen panelen zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen.

Afwerking en overschildering

De afgelakte binnendeuren van Austria zijn gemakkelijk te reinigen met de standaard schoonmaakmiddelen. Gebruik geen schuurmiddel of schuursponsjes. De afgelakte deuren hebben geen extra laklaag meer nodig. Mocht je het in de loop der jaren toch nodig vinden om de Austria deur opnieuw te lakken, schuur deze dan licht op en lak af met een kleur naar keuze.

Gemak van Austria binnendeuren

De Balance en Sense opdek deuren van Austria zijn kant-en-klaar en kunnen direct worden opgehangen. In een handomdraai geef je jouw huis een fraaie make-over. Je hoeft niets meer te schilderen want deze Austria binnendeuren zijn reeds afgelakt. Eventueel glas wordt fabrieksmatig gemonteerd. Dit bespaart je veel tijd. Het monteren is vrij gemakkelijk. Je haalt de paumelles en het slot uit je oude opdek deur en plaatst deze terug op je nieuwe Austria binnendeuren. Je boort het krukgat op de juiste plek en monteert je favoriete deurkruk. Nu is je deur klaar om teruggehangen te worden.

Glas monteren

Binnendeuren uit de series Sense en Moderno worden geleverd met gemonteerd glas. Binnendeuren uit de andere series kunnen tegen meerprijs voorzien worden van gemonteerd glas.

Hier zie je de glassoorten van het merk Austria:

Austria binnendeuren

Austria heeft zowel afgelakte als gegrond witte binnendeuren. Populaire series van Austria zijn:

Sense

Moderne binnendeuren zonder glaslatten maar met brede robuuste stijlen en blak of mat veiligheidsglas.

Sense Afgelakt


Klik hier voor alle afgelakte Sense Binnendeuren van Austria.

Sense Gegrond Wit


Klik hier voor alle gegrond witte Sense Binnendeuren van Austria.

Nero Legno


Klik hier voor alle Nero Legno binnendeuren van Austria.

Balance


Klik hier voor alle Balance Binnendeuren van Austria.

Colour Lux Plus


Klik hier voor alle Colour Lux Plus Binnendeuren van Austria.

Overige series


Klik hier voor alle afgelakte binnendeuren van Austria of klik hier voor alle gegrond witte en zwarte binnendeuren van Austria.