Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

2 + 2-zits hoekbanken

Hoekbanken zijn er in heel veel soorten en maten. Bij HomingXL vind je ze allemaal. En dat is handig want zo hebben we altijd wel een hoekbank die bij je past. Een 2 + 2-zits hoekbank is een iets compactere versie maar nog steeds groot genoeg om comfortabel op te kunnen hangen of om met meerdere mensen op te zitten. Naast verschillende modellen en maten heb je ook bij veel van onze 2 + 2-zits hoekbanken zelf de stof en kleurkeuze in de hand. Vind je het lastig om online een beslissing te maken. Kom dan eens naar onze showroom in Vianen. Onze verkoopteam staat voor je klaar om je te helpen bij het samenstelling van jou ideale 2 + 2-zits hoekbank. Ook hebben we in ons blog nog 6 handige tips voor het kopen van een nieuwe bank voor je op een rijtje gezet.

Wil je meer informatie over:

Helaas, er zijn geen producten die vallen binnen deze selectie.

Wat is een 2 + 2-zits hoekbank

Een 2 + 2-zits hoekbank betekent niet perse dat deze maar plaats biedt aan 4 personen. Het is namelijk zo dat de aanduiding 2 + 2-zits hoekbank eerder de grootte van de bank aangeeft dan het aantal zitplaatsen. Het gaat hier om een hoekbank met een gelijke hoek. Een 2 + 2-zits hoekbank is vanzelfsprekend kleiner dan een 3 + 3-zits hoekbank, welke ook weer een hoekbank is met twee gelijke zijden. Houd bij het uitzoeken van een hoekbank altijd de afmetingen in de gaten, niet alleen van de bank, maar ook van jouw woonkamer.

Stel je eigen bank samen

HomingXL bied je de mogelijkheid om zelf je ideale 2 + 2-zits hoekbank samen te stellen. Het is heel simpel: Je kiest het model hoekbank dat je leuk vindt, dan kies je uit de verschillende soorten stof en de kleur. Zo creëer je jouw perfecte 2 + 2-zits hoekbank. Kom je er online niet uit? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom waar u op de meeste modellen kunt proef-zitten en alle stalen van alle stoffen aanwezig zijn.