Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Stoffen hoekbanken

De uitdrukking “bankhangen” krijgt een hele nieuwe betekenis met een super comfortabele stoffen hoekbank van HomingXL. Ben jij op zoek naar de perfecte stoffen hoekbank? Wij hebben een ruime keus aan stoffen hoekbanken in verschillende stijlen. Het is bij ons mogelijk je stoffen hoekbank zelf samen te stellen door naast het model zelf de soort stof en de kleur te bepalen. Kun je zelf niet kiezen? Kijk dan eens naar een stoffen hoekbank die wij uit voorraad kunnen leveren. Wij hebben deze modellen volgens de laatste trends al voor je samengesteld.

Helaas, er zijn geen producten die vallen binnen deze selectie.

Je ziet vaak dat een stoffen hoekbank grijs is. Omdat deze kleur lekker neutraal is en in vrijwel ieder interieur goed zal staan is grijs de meest populaire kleur voor een hoekbank. Wij hebben een aantal mooie grijze hoekbanken uit voorraad leverbaar. Deze kan al binnen een paar dagen bij jou in de woonkamer staan! Natuurlijk kun je de grijze hoekbank altijd aankleden met fleurige kussens en woondekens. Met deze diverse woonaccessoires kan je de grijze hoekbank meer kleur geven. Voor diegene die juist op zoek zijn naar iets anders hebben wij hoekbanken waarvan je zelf de stof en de kleur bepaald. Deze bank wordt dan speciaal voor jou gemaakt, houdt daarom rekening met een langere levertijd.

Waarom een stoffen hoekbank?

Of je nu een kleine hoekbank zoekt of een grote hoekbank, stof is altijd een goede keuze. Een stoffen hoekbank heeft een gezellige en warme uitstraling en draagt daarnaast ook bij aan de akoestiek in de ruimte. Niet geheel onbelangrijk: een stoffen hoekbank is ook vriendelijk voor je portemonnee. Een bank is voor veel mensen een behoorlijke uitgave. Het prijsverschil tussen stof en leer kan voor jouw keuze doorslaggevend zijn.

Onderhoud kleine & grote stoffen hoekbank

Het onderhoud van een stoffen hoekbank is per stofsoort verschillend. Een synthetische stof vergt minder onderhoud dan een natuurlijke stof. Wij adviseren de hoekbank regelmatig te stofzuigen, zo voorkom je dat los vuil zoals stof of kruimels, vlekken veroorzaken. Vooral bij een lichtgrijze hoekbank is voorkomen beter dan genezen. Nu is het wel zo dat synthetische stoffen zoals polyester minder snel vocht en vuil opnemen dan een natuurlijke stof zoals katoen. Alle stoffen hoekbanken die wij uit voorraad kunnen leveren zijn bekleed met stevige synthetische meubelstoffen. Voor eerste hulp bij vlekken raadpleeg je onze blog, hier vind je onder andere een vlekkentabel en andere handige tips.