Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Hoekbank Links

Steeds meer mensen kiezen voor een hoekbank in hun woonkamer. Voor je een hoekbank bestelt moet je goed nadenken over waar je het verlengde gedeelte wilt hebben staan. Het verlengde deel kan namelijk niet meer verplaatst worden. Wil je wel de flexibiliteit hebben om je hoekbank (linkse opstelling) af een toe te veranderen? Kies dan voor een bankstel met een poef. Of een bankstel met een fauteuil.

Houd ook rekening met de diverse looproutes. Het zou vervelend zijn als je veel om de bank heen moet lopen. Kijk je verder regelmatig naar de televisie? Bekijk dan vanuit welke houding je het liefst naar je scherm kijkt en hoe je de televisie hebt staan ten opzichte van de hoekbank.

Zoek je een andere uitvoering? Bekijk dan een hoekbank waar de plaatsing van de hoek rechts is, als je voor de bank staat vind je het lounge gedeelte aan de rechterzijde.

43 resultaten
  1. 1
  2. 2

43 resultaten
  1. 1
  2. 2

Onze hoekbanken op voorraad

Bij HomingXL willen wij je de mogelijkheid geven om jouw woonkamer of lounge al op korte termijn te voorzien van een nieuwe hoekbank. Als je eenmaal een mooie hoekbank hebt gevonden, zorgen wij dat deze zo snel mogelijk wordt thuisbezorgd. Zo hoef je niet lang te wachten op het laatste meubelstuk waarmee jij jouw interieurstijl helemaal kunt afmaken.

Onze snel leverbare hoekbanken

Voor al onze banken geldt een veilige verzending en bij de hoekbanken die direct leverbaar zijn geldt een levertijd van 2 tot 8 werkdagen. Hiermee garanderen wij een goede ontvangst van jouw bestelling en maken wij onze hoekbanken snel leverbaar. Wil je de hoekbank eerst zelf een keer bekijken voordat jij deze bij HomingXL bestelt? Kom dan eens langs in onze showroom in Vianen (Utrecht).