Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

2-Persoons boxspring compleet

Wil jij een comfortabele boxspring kopen bij HomingXL? Bij HomingXL hebben we boxsprings met een robuuste, romantische of een moderne uitstraling. Voor iedereen hebben wij een model naar keuze, van standaard boxspring bedden zonder veer systeem voor een stevig slaapcomfort of boxspring bedden met een bonellvering systeem voor extra ondersteuning. Je kan ook elektrische boxsprings kopen bij ons. Het comfort van onze boxspring bedden wordt bepaald door de onder box in combinatie met het matras. Voor extra comfort kun je nog een topmatras, ook wel topper genoemd, kopen. Hierdoor geef je het comfort van jouw boxspring een extra boost. Let wel altijd op de gewichtsklasse die het beste bij jou of jullie past.

Wil je meer informatie over:

64 resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3

64 resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3

De maten van onze boxspring bedden en bijbehorende onderdelen

HomingXL is uniek door een groot assortiment boxsprings aan te kunnen bieden. 2-Persoons boxspring verkrijgbaar als twijfelaar in de maat 120 x 200 cm of 140 x 200 cm. En de reguliere 2-Persoons boxspring 160 x 200 cm en 180 x 200 cm voor als je echt de ruimte nodig hebt. De boxspring bedden zijn uit voorraad leverbaar .

Harde boxspring bedden:
 • 120 x 200 cm (2 stuks 60 x 200 cm)
 • 140 x 200 cm (2 stuks 70 x 200 cm)
 • 160 x 200 cm (2 stuks 80 x 200 cm)
 • 180 x 200 cm (2 stuks 90 x 200 cm
Verende boxspring bedden:
 • 120 x 200 cm (2 stuks 60 x 200 cm)
 • 140 x 200 cm (2 stuks 70 x 200 cm)
 • 160 x 200 cm (2 stuks 80 x 200 cm)
 • 180 x 200 cm (2 stuks 90 x 200 cm)

De technische specificaties van onze boxspring bedden

HomingXL levert de harde boxen en de verende boxen uit eigen voorraad. Deze boxen kun je voorzien van een 7-zone pocketvering matras. Om de boxspring compleet te maken bestel je een topmatras erbij van koudschuim HR 40 of traagschuim. Al onze boxen zijn vervaardigd van schoon hout van MDF 18 mm en spaanplaat 18 mm. Alle boxspring bedden zijn voorzien van een drukverdeler op de veren, die zorgt voor gelijkmatigheid en stabiliteit in de box.

De levertijden en betalingsmogelijkheden bij de boxspring bedden

Op losse onderdelen, zoals een matrasbodem, als wel op complete boxspring combinaties, hebben wij een levertijd van circa 2 tot 8 werkdagen. Wanneer je op maandag dus jouw nieuwe boxspring bed besteld, dan kan je die vaak dezelfde week al in huis hebben. Wil je de producten sneller in huis hebben, dan kun je ervoor kiezen om de producten te komen afhalen bij ons in Vianen (Utrecht). Wanneer wij de producten binnen hebben, wordt er samen met jou gekeken wanneer je de producten kan komen afhalen. Op deze manier kan je al sneller genieten van je aankoop.

Zelf je boxspring bed samenstellen

Boxspring bedden die al zijn samengesteld door HomingXL, zijn ook al ingedeeld in een bepaalde gewichtsklasse die niet meer variabel is. Dit kan betekenen dat wanneer je met twee personen op de boxspring slaapt, het voor de een goed en comfortabel ligt en voor de ander te hard of te zacht ligt. Door zelf een boxspring samen te stellen met een matras en box die bij je gewichtsklasse past, kan je het perfecte slaapcomfort bepalen. Kies hierbij ook het hoofdbord en een topper om de naad in het midden weg te werken, en je hebt een nieuwe boxspring op maat tegen een zeer scherpe prijs.

Alle boxspring bedden zijn naar eigen smaak samen te stellen. Hierbij moet je de keuze maken in type onderstel (box), matras en topmatras. Van actie boxspring bedden tot luxe boxspring bedden in combinatie met een elektrisch verstelbaar onderstel, waarbij zowel rug- als voeteneinde per persoon afzonderlijk is in te stellen. Hierdoor heb je een nieuwe boxspring helemaal op maat gemaakt.