Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Terrasoverkappingen / aanbouw veranda's

Wil je langer van je tuin genieten, dan biedt een aanbouw veranda hierbij uitkomst. Door het bouwen van een aanbouw veranda zorg je dat je de woonkamer als het ware bij je tuin haalt. Doordat een aanbouw veranda in veel gevallen aan de gevel van de woning wordt bevestigd, zorg je ervoor dat je een plek creëert waar je droog en uit de wind kan zitten. HomingXL heeft aanbouw veranda’s in het assortiment welke zijn opgebouwd uit Douglas hout. Deze aanbouw veranda’s van het merk Elephant zijn voorzien van een plat dak en door middel van bijvoorbeeld een daglicht module kan je jouw aanbouw veranda verder aankleden.

Wil je meer informatie over:

6 resultaten

6 resultaten

Aanbouw veranda’s: Kant-en-klaar pakket of zelf bouwen

HomingXL levert ook aanbouw veranda’s van Trendhout. Deze zijn in tegenstelling tot de aanbouw veranda van Elephant voorzien van een polycarbonaat dak. Ook de Trendhout uitvoering is opgebouwd uit Douglas Lariks hout. De kant-en-klaar pakketten kunnen wij uiteraard snel bij je thuis afleveren.

Wanneer je zelf een maatvoering voor je Douglas Lariks aanbouw veranda wilt bepalen, dan kan je bij HomingXL natuurlijk ook terecht voor een zeer uitgebreid assortiment Douglas hout, waarmee je alle materialen kan bestellen om zelf je eigen aanbouw veranda te maken. Vind je het lastig om te bepalen wat je hiervoor nodig hebt of wil je de producten in het echt zien? Bezoek dan onze showroom in Vianen (Utrecht), hier staan onze tuin experts voor je klaar.