Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
 
Helaas

Het gewenste artikel is helaas niet meer beschikbaar.

Terraskachel Classic (zonder rookkanaal)

595,- 545,- Per stuk
Niet beschikbaar
Laagste prijsgarantie Gratis bezorgd v/a 1200,- 8.8/10
Afhalen vanaf 250,- is gratis, indicatie bezorgkosten: 69,-

Productbeschrijving

Burnies Classic (zonder rookkanaal). Kies voor de Burnies Classic zonder rookkanaal, indien u deze naar eigen inzicht wilt opbouwen.

Let op: dit betreft een showmodel. Lees meer

De Burnies terraskachel Classic is 78 cm hoog, 36 cm breed en 36 cm lang. Ondanks dit compacte formaat weegt de kachel nog 21 kilo. Om de kachel gemakkelijk te verplaatsen, kun je bij de kachel een bijbehorende vloerplaat op wielen bestellen. Deze vloerplaat is speciaal gemaakt voor de Burnies terraskachels. De terraskachel wordt verankerd aan de vloerplaat, zodat het geheel zeer gemakkelijk te verplaatsen is.


De Burnies terraskachel kan zeer heet worden. Deze Burnies Classic kan een temperatuur halen van 680ºC. Aan te raden is dan ook om bij de kachel de bijbehorende handschoenen aan te schaffen. De terraskachels van Burnies kunnen zo heet worden, doordat er aan de onderkant zeer goede uitgebalanceerde beluchtingsgaten zitten. Wanneer de kachel dicht is, komen deze volledig tot hun recht. De buitenlucht wordt dan door het vuurbed gezogen, waardoor er zonder rook een optimale en volledige verbranding ontstaat.

Eigenschappen

Artikelnummer #BC-ZR
Merk Burnies
Type Hout vrijstaande kachels
Kleur Zwart
Materiaal Koolstof metaal
Lees meer