Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Bruynzeel deuren

Bruynzeel deuren weet wat mensen willen in hun interieur en welke stijlen we op dit moment mooi vinden. Daarom heeft Bruynzeel een prachtige collectie deuren, waarbij menig interieur-liefhebber zijn of haar hart ophaalt. Op HomingXL vindt je prachtige industriële binnendeuren van Bruynzeel. Deze zwart gepoedercoate deuren zijn perfect voor in jouw industriële of Scandinavische interieur. Bruynzeel is ontstaan uit echte liefde voor het timmerman vak en met meer dan 120 jaar aan Nederlands vakmanschap kunnen we wel zeggen dat Bruynzeel weet waar ze over praten en wat ze doen. Neem snel een kijkje tussen ons assortiment Bruynzeel deuren of navigeer terug naar alle binnendeuren.

Wil jij meer informatie over:

1 resultaat

1 resultaat

Kwaliteit Bruynzeel deuren

De industriële binnendeuren van Bruynzeel zijn een lust voor het oog. De binnendeuren zijn echter niet alleen heel erg mooi, maar zijn ook van uitmuntende kwaliteit. Met meer dan 120 jaar ervaring in het vak, kun je wel zeggen dat Bruynzeel dé deuren specialist is. De kwaliteit van de deuren wordt gedurende het hele productieproces goed in de gaten te houden, om zo de kwaliteit te waarborgen. Bruynzeel geeft daarom ook standaard vijf jaar garantie op hun deuren. Door de eeuwenlange ervaring met deuren weet Bruynzeel niet alleen hoe ze een goede kwalitatieve deur op de markt moeten brengen, maar weten ze ook heel goed wat de mensen willen en spelen ze hier perfect op in. Wil jij graag een kijkje nemen bij onze Bruynzeel deuren? Kom dan eens langs in onze showroom.

Specificaties Bruynzeel deuren

Wanneer je een Bruynzeel deur bestelt, kun je gelijk het deurbeslag mee bestellen. Je hebt hierbij de keuze tussen een beugelgreep en een bargreep. Een beugelgreep wordt gemonteerd op een verticale stijl en een bargreep wordt gemonteerd op de horizontale tussenprofielen. Ook kun je ervoor kiezen om geen greep op je deur erbij te bestellen. Voor het glas zijn er twee keuzes: helder gehard glas of melkglas gehard glas. Melkglas is mat glas waar je niet doorheen kunt zien. Voor melkglas geldt wel een meerprijs.

Er is natuurlijk een grote kans aanwezig dat je een deur op maat moet laten maken. Naast verschillende standaard maten, kun je ook altijd een deur speciaal op maat gemaakt bestellen. In de productomschrijving van jouw favoriete deur lees je tot welke afmetingen dit mogelijk is.