Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Austria Freeslijndeuren

Freeslijndeuren hebben een strakke vormgeving door de aangebrachte freeslijnen. De freeslijnen geven de deuren een extra effect, waardoor je de stijl binnen je interieur ook veranderd. De freeslijndeuren zijn beschikbaar als opdek en stompe deur. Daarnaast kan je kiezen uit een wit gegronde of afgelakte deur. Bepaal tevens zelf de afmetingen, draairichting en het soort slot van de freeslijndeur. De deuren worden veelal gebruikt in combinatie met luxere deuren. De freeslijndeuren worden vooral gebruikt op de bovenverdiepingen en de luxere deuren op de benedenverdieping. Bij ons koop je freeslijndeuren tegen de laagste prijs.

Wil je meer informatie over:

7 resultaten

7 resultaten

Het kopen van de juiste freeslijndeur

Bij het kopen van de juiste freeslijndeur is het belangrijk om op de afmetingen van het deurkozijn te letten. Deze afmetingen kun jij vervolgens omzetten naar de gewenste afmetingen voor de freeslijndeuren. Bij het bestellen van de freeslijndeur kun je zelf de afmetingen, maar ook de draairichting en het type slot aangeven. Kies daarnaast uit een freeslijndeur met horizontale of verticale lijnen. De freeslijnen zijn 8 mm breed. Wanneer je kiest voor een wit gegronde freeslijndeur, dan kun je deze nog verven met een andere kleur. Bij de afgelakte variant kan dat niet meer.

Het samenstellen van jouw freeslijndeur

Binnen ons assortiment vind je een aantal freeslijndeuren. Wanneer je de deur hebt gekozen, kun je deze nog compleet maken met accessoires. Zo kun je op de productpagina kiezen uit deurbeslag, waarvan wij denken dat deze goed past bij de deur. Liever een ander deurbeslag, kijk dan eens in ons ruim 200 tellende deurbeslag assortiment. Door het deurbeslag mee te bestellen, heb je jouw nieuwe freeslijndeur straks direct compleet. Wil je de deuren komen bekijken? Bezoek dan onze showroom in Vianen (Utrecht). Onze specialisten helpen je graag met het samenstellen van de gewenste freeslijndeur.