Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Binnendeur in kozijn

Bij het aanbrengen van een nieuwe binnendeur wil je van een goede montage zijn verzekerd. Kijk bij het vervangen van je binnendeur ook eens naar je kozijn. Een eenvoudig metalen kozijn vervangen door een mooi houten kozijn geeft je binnendeur extra uitstraling. Bij HomingXL ben je aan het juiste adres voor een nieuwe binnendeur in een kozijn. Kozijnen, scharnieren en overige accessoires die je voor de montage nodig hebt zijn ook via HomingXL verkrijgbaar. Dankzij onze lage prijzen kun je nieuwe binnendeuren vinden die binnen ieder budget passen. Bestel vandaag en ontvang jouw binnendeur dankzij onze levering al snel in huis.

Wil je meer informatie over:

1 resultaat

1 resultaat

Binnendeur kozijn vervangen of niet?

Het is bij de meeste binnendeuren niet nodig om het kozijn te vervangen, dit komt in een enkel geval voor. Wil je het kozijn vervangen, maar heb je hier zelf geen tijd voor? Onze gespecialiseerde monteurs kunnen jou van dienst zijn bij het monteren van jouw nieuwe binnendeur-kozijn en van de binnendeur die jij hebt besteld. Kies een binnendeur die goed aansluit bij jouw interieur: je hebt binnen ons assortiment aan binnendeuren de keuze uit paneeldeuren, lijndeuren en deuren met glas. Wij werken met standaard afmetingen, waardoor het vervangen van een binnendeur-kozijn vaak niet nodig is.

Binnendeur: kozijn plaatsen en deur monteren

Indien je op dit moment nog geen kozijn hebt geplaatst, raden wij aan dit eerst te doen. Let hierbij goed op het soort deur dat je wilt bestellen. Bij HomingXL vind je opdek binnendeuren en verschillende modellen van de stompe binnendeur. Kozijn plaatsen zonder een nieuw model binnendeur te kiezen? Wacht dan nog even met het aanbrengen van het kozijn aan de kant waar het slot komt. Zo voorkom je dat je het kozijn moet vervangen wanneer je de deur wilt plaatsen.

Niet zeker over jouw binnendeur kozijn? Neem dan eerst contact met ons op zodat wij jouw vragen kunnen beantwoorden. Onze productspecialisten staan klaar voor jouw vragen.