Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Lijndeuren

Kies uit tientallen verschillende lijndeuren; passend bij iedere interieurstijl die je in huis wilt creëren. Onze binnendeuren zijn bijzonder geschikt voor het samenstellen van unieke ruimtes, waaronder jouw woon- of slaapkamer. Het gebruik van lijndeuren draagt bij aan een unieke sfeer. In onze collectie sfeerdeuren vind je continu nieuwe modellen, in nieuwe kleuren of stijlen, en altijd van de beste merken.

Wil je meer informatie over:

48 resultaten
  1. 1
  2. 2

48 resultaten
  1. 1
  2. 2

Bestel jouw lijndeuren gelakt en klaar voor gebruik

Ontdek een hele nieuwe collectie aan lijndeuren. Als specialist in binnendeuren werken wij uitsluitend met de trendsetters. Zo garanderen wij dat jij altijd lijndeuren in huis krijgt die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. En dankzij onze samenwerkingen met grote merken kunnen wij altijd verschillende modellen in unieke stijlen leveren. Of je nu op zoek bent naar een lijndeur met een enkele groef of met meerdere lijnen, met ons uitgebreide merkaanbod heb je altijd een passende deur.

Ben je op zoek naar een mooie lijndeur? Svedex heeft een ruim assortiment in afgelakte lijndeuren, welke naar jouw wensen kunnen worden samengesteld. Bestel de lijndeur van Svedex direct met een gat voor de deurkruk of het slot. Wil je de deurkruk of het slot direct erbij bestellen? Bekijk dan ons ruime assortiment in sloten en deurkrukken. Voeg een deurkruk en slot toe aan je winkelwagen en dan leveren wij het deurbeslag en slot met de deur mee. Zo ben je zeker van lijndeur Svedex welke optimaal aansluit bij het kozijn waarin je de deur gaat plaatsen. Binnen ons assortiment zijn alle lijndeuren gelakt met hoogwaardige lak.

Lijndeuren op maat en naar wens samengesteld

Bij HomingXL vind je lijndeuren op maat die altijd aansluiten bij de door jou opgegeven wensen. Tijdens het samenstellen van deur geef je zelf aan waar de lijndeur aan moet voldoen: lengte, breedte, draaiopening. Daarnaast kan je de deur accessoires, zoals een deurkruk, er los bij bestellen. Op basis van de door jou opgegeven wensen maken wij de juiste deur, met de juiste afmetingen en de gewenste kleur. Bij HomingXL worden lijndeuren gelakt en volledig op maat geleverd.

Onze lijndeuren worden uitsluitend geproduceerd met FSC-gecertificeerd hout. Als je bij HomingXL bestelt dan draag je direct bij aan een beter milieu en ben je verzekerd van hoogwaardig hout dat jaren meegaat.