Binnendeuren

Binnendeuren met montage

Binnen een woonruimte is er de laatste jaren steeds meer aandacht voor de binnendeuren. Waar je bij een woning vaak ziet dat er wel veel aandacht is besteed aan het uitkiezen van een bijzondere voordeur, wordt binnenshuis doorgaans nog de traditionele witte boarddeur aangetroffen. Erg zonde eigenlijk, want een mooie binnendeur kan je woonruimte karakter en sfeer geven. Zo worden glazen binnendeuren erg vaak gebruikt als deur van de hal naar de woonkamer. Hierdoor oogt de ruimte, zowel de hal als de woonkamer, toch net iets groter. Bij HomingXL hebben we een ruim assortiment aan binnendeuren. Kies uit bekende merk deuren zoals Austria deuren en Svedex deuren. Tip: Wil je een industriële look creëren, bekijk dan onze zwarte binnendeuren.

Wil je meer informatie over:

Helaas, er zijn geen producten die vallen binnen deze selectie.

Het kiezen van de juiste binnendeur

Houd bij het kiezen van een binnendeur rekening met de afmetingen van het deurgat. Je wilt natuurlijk wel een deur die aansluit op het deurkozijn. Bij binnendeuren heb je onder andere de keuze uit een opdek of een stompe deur. Een opdek deur valt gedeeltelijk op de opdek rand van het kozijn, waardoor deze minder tocht doorlaat. Tevens is de opdek deur gemakkelijker te plaatsen dan een stompe deur. Op onze blog pagina kan je een handig stappenplan lezen wanneer je op zoek bent naar een binnendeur.

Zelf je binnendeur samenstellen

Bij HomingXL kun jij jouw binnendeur volledig naar wens bestellen. De meeste binnendeuren zijn al voorzien van een slotgat en in enkele gevallen beschikt de deur over een gemonteerd slot. Bepaal bij het samenstellen van je deur ook de draairichting, het soort slot en eventueel de kleur van de lak. Tevens is het handig om bij de binnendeuren het deurbeslag mee te bestellen. Op de productpagina’s van de verschillende binnendeuren hebben wij al een selectie van het deurbeslag voor je gemaakt. Deze passen vaak het beste bij de betreffende deur. Daarnaast kan je nog kiezen voor montagesets en nieuwe kozijnen, wanneer je daar behoefte aan hebt.

In onze showroom in Vianen (Utrecht), kun je een selectie uit ons binnendeuren assortiment komen bekijken. Hier zijn tevens onze product specialisten aanwezig om al je vragen te beantwoorden.