Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Witte deuren

Bijna iedereen heeft in zijn of haar woning wel witte binnendeuren. Een logische keuze vinden wij, want een mooie witte deur kan een echte eye-catcher zijn bij binnenkomst in de woning. Wij hebben een assortiment met meer dan 200 witte binnendeuren, waardoor er voor iedereen wel een passende witte deur is te vinden. Zoek je een stompe of opdek deur, afgelakt of juist gegrond, wij hebben de deur die jij zoekt. Van een simpele witte deur tot een luxere witte binnendeur met glas. Bij ons koop je in ieder geval elke binnendeur tegen de laagste prijs.

Wil je meer informatie over:

2 resultaten

2 resultaten

De verschillende wittinten bij onze witte deuren

Bij de reeds afgelakte witte deuren van Svedex is het mogelijk om zelf te kiezen in welke wittint jij de deur afgelakt wilt hebben. Zo zijn er drie wittinten te onderscheiden; Alpine wit, Extra wit en Warm wit. Je kan dus zelf de wittint van jouw witte deur bepalen. De Superlak van Svedex is verder nog slijt- en krasvast, waardoor je extra lang van deze witte deur kunt genieten. Hieronder hebben we de technische namen van de verschillende wittinten van Svedex weergegeven:

Wittinten bij Svedex deuren
  • Alpine wit: bij benadering RAL9010, NCS 0502-Y07R
  • Extra wit: bij benadering NCS-S-300-N
  • Warm Wit: bij benadering RAL 9001, NCS 0903-Y27R

Bij de witte deuren van Austria wordt onderscheid gemaakt tussen 2 wittinten. Je kan hier kiezen voor wit en crème. Hier hebben we ook weer de technische namen voor weergegeven:

  • Wit: bij benadering RAL9010
  • Crème: bij benadering RAL1013

De verschillende soorten witte binnendeuren

Binnen ons assortiment aan witte binnendeuren, hebben wij vele verschillende soorten deuren. Zo hebben wij witte binnendeuren met glas, panelen en lijnen. Bij de glasdeuren kun je nog kiezen uit verschillende soorten glas en of je deze voorgemonteerd wilt hebben of juist niet. Onze lijndeuren hebben strakke horizontale of verticale lijnen, welke goed staan in een moderne woning. De paneeldeuren hebben aparte “vlakken” op de deuren, welke ook in een glas uitvoering zijn te kiezen. Naast de glas-, lijn- en paneeldeuren hebben wij ook nog brandvertragende deuren. Deze witte deuren verhogen de veiligheid in jouw woning doordat deze deuren beter bestand zijn tegen brand en deze langer kunnen tegenhouden. Zoek je een witte deur voor een lage prijs, bekijk dan eens onze boarddeuren. Deze budget deuren hebben wij voor een zeer klein prijsje. Kom je er online niet uit, kom dan de witte binnendeuren (en zwarte binnendeuren) bewonderen in onze showroom in Vianen.