Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Paneeldeuren

Het gebruik van paneeldeuren als binnendeur is al jaren een groeiende trend in Nederland. Paneeldeuren zijn ideaal voor het samenstellen van een interieur dat overeenstemt met jouw wensen. In ons assortiment vind je een groot aantal binnendeuren die zeer geschikt zijn voor verschillende interieurstijlen. Bovendien heb je een ruime keuze bij het samenstellen bij jouw paneeldeur. Verschillende tinten wit, met of zonder glas, je kunt vrijwel alle kanten op. En zo heb je altijd een model dat jouw interieur compleet maakt.

Wil je meer informatie over:

58 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

58 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Paneeldeur: wit in 3 varianten

Je kunt binnen de paneeldeuren in ons assortiment kiezen uit drie tinten wit: Warm wit, Alpine wit en Extra wit. Waar je de binnendeur ook plaatst in jouw woning, wij zorgen ervoor dat je altijd het juiste model hebt staan. En dankzij de hoge gebruiksvriendelijkheid van onze paneeldeuren monteer je de deur in een handomdraai. Geschikt voor iedere doe-het-zelver die graag de mooiste deuren in huis neemt.

Bestel bij jouw nieuwe paneeldeuren ook direct unieke deurklinken en sloten. Zo stel je eenvoudig binnendeuren samen die passen bij jouw slaapkamer, keuken, woonkamer of een van de andere kamers in jouw huis. Wij kleuren de paneeldeur wit in de tint die jij aangeeft tijdens de bestelling en sturen deze zo snel mogelijk toe.

Paneeldeur kopen bij HomingXL

Bij HomingXL vind je een uitgebreid assortiment aan paneeldeuren; je kunt bij ons altijd een model bestellen dat bij jouw smaak past. Wil je de paneeldeur in een mooie witte tint laten samenstellen? Geef bij het bestellen van jouw paneeldeur aan welke wensen jij hebt, zodat wij jouw nieuwe binnendeur volledig op maat kunnen samenstellen. Je bent bij HomingXL aan het juiste adres voor een groot aantal binnendeuren. Onze binnendeuren zijn geschikt voor deurkozijnen en voor schuifdeuren.

Je ontvangt jouw nieuwe paneeldeur binnen 15 dagen thuis. Met onze uitgebreide garantie van maar liefst 10 jaar ben je de komende jaren verzekerd van een ideale binnendeur. Deze garantie geldt vanzelfsprekend ook bij het afnemen van meerdere paneeldeuren.