Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Deur accessoires

Zoek je net even iets anders dan enkel simpel deurbeslag? Waarschijnlijk vind je het hier bij onze deur accessoires. Met deze deur accessoires maak je je klus helemaal af. Zo vind je hier een uiteenlopend aanbod aan producten voor de montage van de binnendeuren zoals scharnieren en montagesets. Om openslaande deuren af te sluiten hebben we diverse espagnolets en draai- en kiepkrukken. Ook deur accessoires voor de afwerking vind je op deze pagina. Wij bieden een ruime keuze aan deurlijsten in verschillende stijlen met bijpassende plinten. Wil je nog eens al onze binnendeuren zien? Klik dan op de link.

Onze deur accessoires bevatten de volgende producten:

52 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

52 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scharnieren

Voor de montage van je binnendeuren kun je gebruikmaken van verschillende scharnieren. In ons assortiment deur accessoires hebben wij verdekte scharnieren, kogellagerscharnieren en bladpaumellen voor het monteren van stompe deuren in het kozijn. Voor het monteren van opdekdeuren in een houten kozijn heb je paumellescharnieren nodig.

Montagesets

Voor het monteren van Svedex stompe deuren kan een montageset goed van pas komen. Hierin vind je alles wat je nodig hebt voor het afhangen van een Svedex binnendeur. Deze sets bevatten de scharnieren en schroeven, een handige handleiding en een potje verf om de deur na afhangen eventueel bij te werken.

Openslaande deuren afsluiten met espagnolets

Voor het afsluiten van openslaande deuren zijn er espagnolets in allerlei soorten en stijlen. Zo kun je kiezen voor een pompespagnolet, deze opent en sluit de deur met een op- en neerwaartse beweging. De krukespagnolet opent en sluit de deur met een draaiende beweging. Deze zijn in verschillende stijlen te krijgen: van klassiek en nostalgisch tot modern en tijdloos.

Draai- en kiepkrukken

raamuitzetters te krijgen.

Afwerking met deurlijsten en plinten

Andere deur accessoires waarmee je jouw klus helemaal af maakt zijn de deurlijsten en plinten. Hiermee zorg je voor een fraaie omlijsting van jouw nieuwe binnendeuren. De deuren in je huis zullen een extra luxe uitstraling krijgen door deze omlijsting. Deze kun je weer aan de stijl van je woning aanpassen: van klassiek tot modern. De lijsten en plinten zijn wit gegrond en in iedere kleur overschilderbaar.