Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Draaikiepkrukken

Zorg voor extra gebruiksvriendelijkheid voor jouw ramen door gebruik te maken van een draaikiepkruk. Met deze raamkruk kun je jouw deuren stevig sluiten, volledig openen of kiepen. Zo kun jij jouw ramen veilig openzetten, ook wanneer je ergens anders in huis bent. Bij vrijwel ieder model draaikiepkruk worden sleutels geleverd. Dankzij de bijgeleverde sleutels zet je de draaikiepkruk in een handomdraai op slot. Alle producten in ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit. Daarbij vind je bij HomingXL altijd de beste merken tegen de laagste prijs.

Wil je meer informatie over:

Helaas, er zijn geen producten die vallen binnen deze selectie.

Het monteren van draaikiepkrukken

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit eenvoudig te monteren raambeslag. Zo kunnen wij jou altijd voorzien van het ideale product dat jij eenvoudig in elkaar kunt zetten. En dankzij onze snelle levering kun je binnen een paar dagen aan de slag om jouw ramen te voorzien van draaikiepkrukken.

Zo werkt de draaikiepkruk:
  • De kruk omlaag – de deur is gesloten
  • De kruk horizontal – de deur kan worden opengeslagen
  • De kruk omhoog – de deur kan in de kiepstand

Online een draaikiepkruk bestellen

Geniet van de beste service tijdens het bestellen van jouw draaikiepkruk. Bij HomingXL vind je verschillende modellen die binnen zowel moderne als klassieke interieurstijlen passen. Dankzij materialen zoals RVS en nikkel ben je de komende jaren van de beste kwaliteit verzekerd. Kom je er online niet uit met kiezen van een draaikiepkruk, bezoek dan onze showroom in Vianen (Utrecht) of neem contact met ons op.