Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Deurespagnolets

Gebruik de deurespagnolet om jouw deuren van extra gebruiksgemak te voorzien. Dit deuraccessoire is vooral geschikt voor openslaande dubbeldeuren, zoals deuren naar buiten. Zo zie je de deurespagnolet steeds vaker terug bij dubbeldeuren in keukens en andere kamers die aan de tuin of aan een balkon grenzen. Een deurespagnolet bestaat uit een hendel en twee ijzeren staven waarmee je de deur kunt vergrendelen. Beide ijzeren staven vallen in de gesloten stand binnen twee kleine gaten in de onder- en bovenkant van het kozijn, zodat de deur stevig is vergrendeld.

Bekijk de deurespagnolets van verschillende merken. Bij HomingXL ben je altijd verzekerd van topservice en de laagste prijs.

Wil je meer informatie over:

Helaas, er zijn geen producten die vallen binnen deze selectie.

Het monteren van een deurespagnolet

Binnen ons assortiment vind je eenvoudig te monteren deurespagnolets. Zo voorzie je jouw openslaande dubbeldeuren eenvoudig van de benodigde beveiliging. En dankzij onze snelle levering kun jij deze beveiliging al binnen enkele dagen installeren. Liever de nieuwe deurespagnolet laten monteren? Via HomingXL kan je altijd een monteur inschakelen die jouw deurbeslag correct en volledig naar tevredenheid installeert. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

De prijzen van deurespagnolets

Binnen het assortiment van HomingXL vind je deurespagnolets in verschillende prijsklassen. Zo hebben wij altijd een juist deurespagnolet voor ieder budget. Het merk Austria staat bekend om haar hoge duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Heb jij vragen over de producten binnen de categorie deurespagnolets? Neem dan contact op met onze productspecialisten of bezoek onze showroom in Vianen (Utrecht).