Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Klassieke binnendeuren gegrond

Een klassiek interieur verdiend een klassieke binnendeur. Deuren zijn ongemerkt enorme sfeermakers waarmee je in één oogopslag je hele interieur mee aankleedt. Een deur bedekt namelijk al gauw 2 vierkante meter muur. Daarom zijn binnendeuren belangrijke eyecatchers en sfeerbepalend voor je interieur. Een klassieke binnendeur benadrukt de uitstraling van een klassiek interieur. Wij hebben een grote collectie klassieke binnendeuren.

Wil je meer informatie over:

Helaas, er zijn geen producten die vallen binnen deze selectie.

Een klassieke binnendeur in jouw favoriete kleur

Onze klassieke binnendeuren van Austria zijn voorzien van een witte grondverf. Je kunt de deuren dus in iedere gewenste kleur aflakken. Tegenwoordig zie je steeds vaker dat een gekleurde deur de trend is, zeker ook in een klassiek interieur. Antraciet, lichtgrijs, crème en blauw- en groentinten zijn zomaar wat kleuren die voor klassieke binnendeuren populair zijn. Met deze binnendeuren kan je dus alle kanten op.

Klassieke binnendeuren met glas

Onze klassieke deuren met glas zijn exclusief glas geprijsd. In de klassieke glasdeuren zit het glas niet standaard voorgemonteerd. Dit is ook niet wenselijk omdat de deur enkel gegrondverfd geleverd wordt en nog afgelakt moet worden. Dit gaat beter als de ruiten nog niet in de deur zitten. Het soort glas dat je bij je binnendeur bestelt wordt op maat los meegeleverd en moet na het aflakken nog in de deur gezet worden. Je hebt wel de optie om het glas door de fabriek voor te laten monteren tegen een meerprijs. Houd bij de klassieke binnendeuren met glas ermee rekening dat de verschillende glassoorten, verschillend zijn geprijsd.

Klassieke binnendeuren op maat

Heb je deurkozijnen met een afwijkende maat? Ook dan is het mogelijk om voor jou een klassieke binnendeur te laten maken. Vooral in oudere huizen kan maatwerk uitkomst zijn. Voor een deur op maat betaal je misschien iets meer, maar je hebt dan wel een perfect passende klassieke binnendeur voor jouw deurkozijn. Volg nauwkeurig de meetinstructies op bij het kopje “maatwerk” in het keuze menu van de door jou gekozen deur. Helaas is het niet mogelijk een klassieke binnendeur op maat te bestellen met grotere waarden dan 93 cm breed en 231,5 cm hoog.