Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Deurklinken

Ontdek een nieuwe wereld aan deurklinken. Bij het samenstellen van jouw interieur neem je onder andere de deuren mee, en daar horen goede deurklinken bij. Vind altijd een deurklink die bij jouw deur past, zodat je jouw interieur helemaal kan afmaken. Dankzij onze snelle levering in Nederland en België kun jij jouw deuren binnen enkele dagen voorzien van deurklinken die helemaal bij jouw smaak passen. Deurklinken onderscheiden zich door de hoge gebruiksvriendelijkheid.

Wil je meer informatie over:

59 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

59 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Deurbeslag: deurklink van chrome, nikkel of RVS

Ieder materiaal heeft weer een andere uitstraling. Wij hebben het assortiment aan deurklinken hierom zo breed mogelijk gehouden. Zo kies jij altijd een deurklink die wat betreft kleur en stijl aansluit bij de rest van de kamer. Ieder materiaal heeft haar eigen unieke eigenschappen, en dat geldt al helemaal als het aankomt op de deurklink. Chrome geeft een mooie glans en biedt een uitstekende grip. Sommige materialen zijn voorzien van een matte uitstraling, waaronder enkele deurklinken van chrome en nikkel. Hiermee zorg je voor een minder glanzende uitstraling, wat bijvoorbeeld erg goed past binnen een modern interieur. Een deurklink van RVS glimt minder dan chrome, en compenseert dit met een betere levensduur. Waar een chrome deurklink bestaat uit staal met een laagje chrome, bestaat een RVS deurklink volledig uit roestvrij staal. De RVS deurklink zal dan ook minder snel slijten.

Bestel vandaag nog nieuwe deurklinken bij HomingXL en ben van perfecte producten verzekerd. Eerst vooraf nog bekijken wat je bestelt? Dan kun je ook langskomen in onze showroom in Vianen, waar wij jou graag meer vertellen over de producten in ons assortiment. Liever direct de beste producten in huis? Je kunt de nieuwe deurklink online bestellen en eenvoudig laten thuisbezorgen. Wij hebben alles in huis als het aankomt op deurbeslag: deurklink tot deurknop en alles ertussen. Kun je een van jouw gewenste producten niet in ons assortiment vinden? Dan staan wij voor al je vragen klaar.