Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Deurbeslag dag en nachtslot

Zorg altijd voor de beste beveiliging van jouw deuren. Dag- en nachtsloten zijn de ideale manier om ‘s nachts voor de beveiliging te zorgen. Daarbij geniet je overdag van maximaal gebruiksgemak bij het gebruik van jouw deuren. Dag en nachtsloten zijn opgebouwd uit twee verschillende sloten: het dagslot en het nachtslot. Bij het dagslot kun je de deur eenvoudig via bijvoorbeeld een hendel openen, zonder de deur hiervoor iedere keer van het slot te hoeven halen. Wanneer het nachtslot op slot is gedraaid, dan is het niet mogelijk de deur van buitenaf te openen zonder hiervoor een sleutel te gebruiken. De deur zit dan dus goed op slot.

Wil je meer informatie over:

1 resultaat

1 resultaat

Dag en nachtslot met beslag

In huis heb je al snel een groot aantal deuren. Dag en nachtsloten zijn vooral geschikt voor deuren naar buiten en tussendeuren in bijvoorbeeld de slaapkamer en de hal. Zodra je de deur in de ochtend van het slot draait, kun je de rest van de dag door de deur lopen zonder een sleutel te gebruiken. Je loopt dus met veel gemak door jouw deuren. Dag en nachtsloten zijn ook ideaal voor ruimtes en kamers waar je liever niet hebt dat anderen komen, en waar jij zelf wel graag eenvoudig naar binnen wilt kunnen bij het gebruik hiervan. In dat geval raden wij ook het dag en nachtslot met beslag aan.

Kies jouw eigen universele dag en nachtslot

Geniet van een makkelijkere manier van het beveiligen van kamers en deuren. Dag en nachtsloten zijn binnen ons assortiment in verschillende varianten verkrijgbaar. Bij ons bestel je altijd een universeel te gebruiken dag en nachtslot waarmee je jouw deur in een handomdraai voorziet van de gewenste beveiliging. Een groot aantal van onze modellen zijn voorzien van een extra veersysteem. Als je kiest voor een dag en nachtslot met beslag dan kun je wat betreft design alle kanten op. Ontdek een nieuwe manier van inrichten met ons uitgebreide assortiment aan dag en nachtsloten.

Bij HomingXL vind je alles wat je nodig hebt voor jouw deuren: dag en nachtsloten verkrijgbaar in materialen zoals chroom, RVS en nikkel binnen verschillende prijsklassen en altijd van hoge kwaliteit.