Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Deurbeslag

Maak je binnendeur helemaal af met een bijpassende deurklinken, rozetten of beslagsets. Ga voor een bijpassende deurbeslag set, want deurbeslag is echt de finishing touch van je binnendeur. Heb je je oog laten vallen op een deur uit de prachtige collectie van Austria Nero Legno? Ga dan voor een deurkruk uit de Nero collectie. Andere deurkrukken passen namelijk niet op een Nero Legno deur van Austria. Verder hebben we een grote collectie voor onder andere industriële, landelijke en moderne interieurs. Voor budgetoplossing kun je terecht in de Best Buy serie van ons deurbeslag.

Voor meer inspiratie voor je deurbeslag:

Helaas, er zijn geen producten die vallen binnen deze selectie.

Industrieel zwart deurbeslag

Enorm populair momenteel: industriële zwarte deuren. Bij ons vind je prachtige zwarte stompe deuren van Austria en Bruynzeel. Daarnaast heeft Austria zelfs enkele prachtige zwarte industriële opdek deuren. Bij een zwarte deur hoort natuurlijk ook zwart deurbeslag. Op deze manier creëer je de perfecte binnendeur. De trend van dit seizoen is ongetwijfeld mat zwart deurbeslag. Let op: wanneer je voor een Austria Nero Legno deur hebt gekozen is het belangrijk dat je ook een deurkruk uit de Nero collectie gebruikt. Andere deurkrukken zullen helaas niet passen op deze deur.

De stijl van Austria deurbeslag

Voor de moderne interieurs hebben we de Square deurkrukken online van Austria. Strakke en rechte lijnen en hoekige vormen passen bijvoorbeeld perfect bij de Moderno en Sense binnendeuren van Austria. Ook de Basic serie is zowel modern als tijdloos. Deze serie heeft RVS deurkrukken met iets meer ronde vormen. De Wings serie is luxe uitgevoerd deurbeslag volgens Italiaans design met een grote veelzijdigheid in de vormgeving van strak tot modern klassiek. Het toppunt van klassieke deurkrukken is toch wel de Nostalgie serie van Austria. Heb jij klassieke deuren in huis dan mag een deurklink uit deze serie niet ontbreken. Geïnspireerd op de vormgeving van de jaren 30 passen deze deurklinken perfect in een oude stadswoning met originele kenmerken of een oude boerderij of een huis met een klassieke inrichting. De klassieke deurkrukken online in onze webshop bieden vele opties.

Svedex deurbeslag

Met het deurbeslag van Svedex maak je de styling van jouw deur helemaal af! Omdat ieder natuurlijk zijn eigen smaak en wensen heeft, heeft Svedex een zeer uitgebreide collectie hang- en sluitwerk. Het deurbeslag van Svedex heeft een hoge kwaliteit en is in verschillende stijlen te verkrijgen: traditioneel, modern en klassiek. Zo heb je de Svedex Square collectie, waar je je deur een moderne uitstraling mee geeft. Met de beslagsets uit de Mood collectie geef je jouw deur juist weer een meer traditionelere uitstraling.