Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Deurbeslag sleutelrozet

Zorg voor een uniek design voor jouw deuren: sleutelrozetten zijn de ideale manier om een eigen design samen te stellen. Iedere deur in het huis moet voorzien zijn van mooi sluitwerk, en daar past ook altijd een goed sleutelrozet bij. Zo kijk je altijd met grote tevredenheid naar jouw deuren, want deze passen uitstekend binnen het interieur dat jij wilt creëren. Dankzij het ruime aanbod kun je voor iedere interieurstijl altijd een geschikt product vinden.

Wil je meer informatie over:

1 resultaat

1 resultaat

Sleutelrozet: RVS of chroom?

Ontdek een zeer uitgebreid assortiment aan hulpstukken voor jouw deuren. Sleutelrozetten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten metaal, waardoor je altijd een model kunt vinden dat goed bij de gewenste uitstraling past. Daarbij zijn de ze in verschillende vormen verkrijgbaar, zodat je deze mooi bij de stijl van de deur kunt laten aansluiten. Zo vind je op basis van wensen op het gebied van materiaal en vorm altijd een mooi sleutelrozet. RVS is een populair materiaal, en is ook als mat RVS verkrijgbaar.

Sleutelrozet: antiek of modern?

Je wilt het maximale uit het ontwerp halen bij het sleutelrozet. Antiek is een populaire stijl die veel wordt doorgevoerd binnen woonhuizen, en vooral als het op deuren aankomt kun je hier vrijwel alle kanten mee op. Dit maakt sleutelrozetten ook bijzonder geschikt voor antieke deuren. Sleutelrozetten zijn daarnaast ook in moderne stijlen verkrijgbaar, waardoor je ook met een moderne interieurstijl bij ons de juiste producten kunt vinden.

De sleutelrozetten komen per deur, waardoor je er automatisch twee krijgt. Zo kan je beide zijdes van de deur hiervan voorzien. Bij HomingXL bestel je altijd hoogwaardige accessoires voor het stijlen van jouw deuren. Sleutelrozetten zijn slechts een onderdeel van het uitgebreide assortiment aan interieuraccessoires dat je bij HomingXL kunt bestellen. Naast de rozetten hebben we ook deurkrukken, verschillende sloten en natuurlijk een ruim aanbod in binnendeuren.