Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
 
Helaas

Het gewenste artikel is helaas niet meer beschikbaar.

Vlonder totaalpakket composiet 2,3 x 14 cm Ipe-kleur toplaag (5 mtr) vlak/schorsmotief

Eva-Last Vlonder totaalpakket composiet 2,3 x 14 cm Ipe-kleur toplaag (5 mtr) vlak/schorsmotief

NU 10% BESTELVOORDEEL
72,14 68,11 Per set
Niet beschikbaar
Laagste prijsgarantie Gratis bezorgd v/a 1200,- 8.3/10
Afhalen vanaf 250,- is gratis, indicatie bezorgkosten: 89,-

Productbeschrijving


Met deze mooie Eva-Last composiet houtimitatie terrasplank heb je de uitstraling van echt hout en de voordelen van composiet. Eva-Last is de eerste composiet vlonderplank die werkelijk op hout lijkt. De Eva-Last vlonderplank is aan twee zijden te gebruiken.

Het Eva-Last composiet vlonder totaalpakket bevat per 1m2 planken: 20 stalen bevestigingsclips inclusief schroeven en 2,7 strekkende meter onderregel.
Bij dit pakket wordt geen rekening gehouden met snijverlies.
De totale hoogte (onderbalk plus vlonderplank) is 91 mm hoog.
In dit totaalpakket zitten alleen de middenclips. Wij raden aan een setje bijbehorende begin- en eindclips mee te bestellen voor het monteren van de eerste en de laatste plank.
Een Eva-Last composiet terras is een alternatief op een hardhouten terras. Door de voordelen die composiet vlonderplanken met zich mee brengen wordt steeds vaker voor composiet gekozen. Nu kun je door deze speciale houtimitatie van Evalast genieten van de uitstraling van hardhout met alle voordelen van composiet. De eva-last plank vergrijst niet, is splintervrij en blijft stroef bij regen of water. Behalve zo nu en dan schoonmaken heeft de Evalast vlonderplank geen onderhoud nodig. De gepatenteerde eva last toplaag is extreem goed bestand tegen kras- en vlekvorming.

Wanneer je je terras in halfsteenspatroon gaat leggen, bestel dan extra onderbalken voor onder de kopse naden (dubbele onderbalken). Deze zitten niet in het totaalpakket. De onderbalken die geleverd worden in dit pakket hebben een lengte van 300 cm. De totale hoogte (onderbalken plus vlonderplanken) is 91 mm hoog.

Totaalpakket duurzame holle composiet vlonderplank. Composiet, ook wel WPC (wood plastic composite) of HKC (Hout Kunststof Composiet) genoemd, kun je zien als een mooie middenweg tussen kunststof en (hard)hout. De composiet terrasplanken zijn 2-zijdig geprofileerd om naar eigen smaak te kiezen. De ene zijde is vlak met een houtnerfstructuur, de andere zijde heeft een vlamtekening en “zaagkrassen”.

Voordelen van composiet:
- Veilig
- Kindvriendelijk (geen splinters, niet glad)
- Bestand tegen chloor en zoutwater
- Milieuvriendelijk (duurzaam, ecologisch en recyclebaar)
- Onderhoudsvrij & kleurbehoud
- Eenvoudige montage
- Betaalbaar

Eigenschappen

Artikelnummer #totpak-el-010878
Merk Eva-Last
Type Vlonderplanken totaalpakketten
Kleur Donkerbruin
Kopmaat 2,3 x 14 cm

Verwante producten