Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
 
Helaas

Het gewenste artikel is helaas niet meer beschikbaar.

Vlonderplank composiet 2,3 x 14 cm Ipe-kleur toplaag (5 mtr) vlak/schorsmotief

64,74 59,- Per plank
Niet beschikbaar
Laagste prijsgarantie Gratis bezorgd v/a 1200,- 8/10
Afhalen vanaf 250,- is gratis, indicatie bezorgkosten: 89,-

Productbeschrijving


De Eva-Last composiet vlonderplank heeft een zeer natuurgetrouwe hout-look. Eva-Last is de eerste composiet vlonderplank die erg veel lijkt op de hardhoutsoort Ipé.. De Eva-Last vlonderplank van Elephant is aan twee zijden te gebruiken. De ene zijde is vlak met een houtnerfstructuur, de andere zijde heeft een vlamtekening en “zaagkrassen”.

Door de speciale Eva Last toplaag is deze composiet terrasplank zeer goed bestand tegen krassen en vlekken. Met deze mooie composiet houtimitatie terrasplank heb je de uitstraling van echt hout en de voordelen van composiet: de plank vergrijst niet en heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. De levensduur van de Eva-Last Vlonderplank ligt rond de 25 jaar.

De Eva-Last composiet vlonderplank is 14 cm breed en 23mm dik. De plank heeft een totale lengte van 5 meter.
Een Eva-Last composiet terras is een alternatief op een hardhouten terras. Door de voordelen die composiet vlonderplanken met zich mee brengen wordt steeds vaker voor composiet gekozen. Nu kun je door deze speciale houtimitatie van Evalast genieten van de uitstraling van hardhout met alle voordelen van composiet. De eva-last plank vergrijst niet, is splintervrij en blijft stroef bij regen of water. Behalve zo nu en dan schoonmaken heeft de Evalast vlonderplank geen onderhoud nodig. De gepatenteerde evalast toplaag is extreem goed bestand tegen kras- en vlekvorming.

De ronde semi-massieve kamers in de eva last vlonderplank plank zorgen voor extra stabiliteit en isolatie. De vlonderplanken van Eva-Last zijn tweezijdig te gebruiken; enerzijds de vlakke zijde met houtnerf en anderzijds de nagebootste handbezaagde zijde met vlamtekening.

Voor het monteren van de Eva-Last vlonderplanken raden wij aan gebruik te maken van de bijbehorende bevestigingsclips waar mee je de vlonderplanken gemakkelijk op de onderconstructie (balken) bevestigd. De planken moeten om de 30cm door een onderbalk ondersteund worden. De vlonderplank zet je dus op meerdere plaatsen vast op elke onderbalk met de bevestigingsclips. Voor het vastzetten van de eerste en de laatste plank van de vlonder heb je Eva Last begin- en eind clips nodig.
Kijk ook eens bij onze Eva Last totaalpakketten.

Eigenschappen

Artikelnummer #010878
Merk Eva-Last
Type Vlonderplanken
Kleur Donkerbruin
Kopmaat 2,3 x 14 cm

Verwante producten