Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
 
Helaas

Het gewenste artikel is helaas niet meer beschikbaar.

Kunstgras Vondelpark (4,00 mtr)

HomingXL kunstgras Vondelpark (4,00 mtr)

OP=OP
10,96 8,60 Per 10 cm
Niet beschikbaar
Laagste prijsgarantie Gratis bezorgd v/a 1200,- 9.3/10
Afhalen is gratis, indicatie bezorgkosten: 79,-

Productbeschrijving

Kunstgras soort Vondelpark is een kunstgras soort die door de langere grassprietjes perfect valt en aanvoelt. Valt in de categorie medium, voelt soepel maar stevig aan en is daarmee zeer geschikt voor de tuin, dakterras en het balkon.


Je kan bestellen in veelvouden van stroken van 10 cm. Uiteraard wordt het aantal m2 wat je bestelt in één stuk geleverd. De breedte van de lap gras is 4 meter. (in deze breedtemaat zit een tolerantie van +/- 2 cm).

Lees meer

Kunstgras soort Vondelpark is een kunstgras die door zijn lange grassprietjes extreem veel comfort biedt. Het kunstgras bestaat uit twee kleuren grasvezel wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Door de lange vezel is het kunstgras zeer geschikt voor verwerking in de tuin en op een balkon. Door de gaatjes in de onderkant van het kunstgras zal water makkelijk weglopen en kan onkruid niet van onderaf groeien.


Kunstgras Vondelpark is een kwalitatief hoogwaardig product, dat door jarenlange ervaring en ontwikkeling niet meer van natuurlijk gras te onderscheiden is. Van Europese bodem. 100% lood- en cadmiumvrij.


Ideaal voor iedereen die hoge eisen stelt aan een mooi en natuurlijk gazon en daaraan niet veel tijd wil of kan besteden. Maaien, sproeien, kale plekken en mosvorming behoren tot het verleden.

Eigenschappen

Artikelnummer #IBI2015
Merk HomingXL
Type Kunstgras
Kleur Groen
Materiaal Kunstgras
Lees meer