Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
 
Helaas

Het gewenste artikel is helaas niet meer beschikbaar.

Relaxfauteuil Ambrosia | leer cognac M2832 | 83 cm breed

1.350,- 700,- Per stuk
Niet beschikbaar

Productbeschrijving

Fauteuil Ambrosia is geïnspireerd op een oude design klassieker. Deze draai fauteuil heeft een ongekend zitcomfort en is een ideale aanvulling voor je zithoek. Het gewaxte leer in cognackleur zorgt voor een stoere look en in combinatie met de metaal kleurige 4-spaak draaipoot, is deze comfortabele stoel niet alleen fijn om op te zitten, maar ook erg mooi om naar te kijken. Lees meer

Fauteuil Ambrosia is geïnspireerd op een oude design klassieker.

Leer
Deze cognackleurige leer is een gewaxte leersoort en heeft daarna nog een behandeling ondergaan waardoor het leer nonchalante “gekreukte” uitstraling krijgt. Let er op dat deze leersoort, net als alle andere leersoorten, gevoelig is voor beschadigingen zoals bijvoorbeeld krassen door de nagels van een hond of kat. Deze eigenschap draagt tegelijkertijd bij aan de levendige uitstraling van deze leersoort.

Samenstelling: 100% leer

Montage
Aantal personen: 2, vanwege het gewicht wordt aanbevolen de montage met 2 personen te doen.
Benodigd: bijgeleverde inbussleutel

Bij deze fauteuil hoef je zelf alleen de draaipoot te bevestigen. Let er op dat de poot een voor en achterkant heeft: de hoge kant zit aan de voorkant van de stoel. Plaats de fauteuil ondersteboven op een deken of zachte ondergrond en monteer dan de poot op de onderkant, zo kun je er makkelijker bij.

Eigenschappen

Artikelnummer #A1021-ambrosia-faut-M2832
Merk Kuka
Type Fauteuils
Kleur Cognac
Materiaal Leer
Lees meer