Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Goedkope schutting Maarssenbroek

Een schutting als tuinafscheiding plaatsen brengt vele mogelijkheden met zich mee. Een tuinafscheiding is onmisbaar en geeft anderzijds ook voldoende privacy in de tuin. Schutting Maarssenbroek | Bij HomingXL zijn er verschillende soorten schuttingdelen met talloze opties. Je hebt keuze uit schuttingen van composiet, hout en aluminium. Daarnaast zou je ook nog kunnen kiezen voor natuurschermen of trellis/draadschermen voor de perfecte tuinafscheiding. HomingXL levert in heel Nederland en dat met lage verzendkosten, hoe meer je besteld hoe lager de verzendkosten. Vanaf € 1.200,- wordt je bestelling gratis thuis bezorgd! Helemaal geen verzendkosten betalen? Kies dan voor onze afhaalservice, geheel gratis en geen bijkomende kosten. Onze afhaallocatie is centraal gelegen te Vianen (Utrecht).

Composiet schutting Maarssenbroek

Composiet kun je zien als materiaal dat tussen (hard)hout en kunststof zit. Composiet wordt ook wel WPC (wood plastic composite) of HKC (hout kunststof composiet) genoemd. Een composiet schutting heeft als grootste voordeel dat het erg onderhoudsvriendelijk is. Kies je voor een composiet schutting Maarssenbroek, dan kies je in ieder geval voor gemak.

Houten schutting Maarssenbroek

De bekendste schuttingen zijn de houten schuttingen. Met een houten schutting creëer je een natuurlijke sfeer in je tuin. Bij de keuze voor een houten schutting kun je kiezen uit hardhout en zachthout (naaldhout). Een hardhouten schutting is vaak duurzamer, heeft een langere levensduur en is duurder dan zachthout.

Aluminium schutting Maarssenbroek

Deze zelfbouw schermen bestaan uit aluminium lamellen. Je kunt de schermen ook helemaal zelf samenstellen door aluminium en composiet lamellen te combineren.

Natuurschermen voor de tuinen in Maarssenbroek

Bij ons vind je natuurschermen van verschillende materialen zoals wilgen, riet, bamboe en heide. De fijnere structuur en het materiaal zorgen voor een vriendelijke uitstraling. Je kan kiezen voor natuurschermen op rol, maar ook een kant en klare natuurschutting. De levensduur van de natuurschermen zijn gemiddeld 5-8 jaar.

Trellis/Draadschermen voor de tuinen in Maarssenbroek

Een trellisscherm bij HomingXL is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals rechte en toog trellis schermen. Zo kies je uitstraling die bij je past. Gebruik de trellisscherm van HomingXL voor het aanleggen van een schutting in Maarssenbroek waar je klimplanten tegenaan kunt laten groeien. Dit zorgt ook voor meer privacy in je tuin! Plaats een trellisscherm of houten draadscherm in combinatie met dichte schuttingdelen en je zult zien dat dit je tuin groter doet lijken.

X