Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Goedkope schutting voor Zeist

Een schutting als tuinafscheiding plaatsen brengt vele mogelijkheden met zich mee. Een tuinafscheiding is onmisbaar en geeft anderzijds ook voldoende privacy in de tuin. Voor een schutting in Zeist hebben we bij HomingXL verschillende soorten schuttingdelen met talloze opties. Je hebt keuze uit schuttingen van composiet, hout en aluminium. Daarnaast zou je ook nog kunnen kiezen voor natuurschermen of trellis/draadschermen voor de perfecte tuinafscheiding.

Composiet schutting in Zeist

Composiet kun je zien als materiaal dat tussen (hard)hout en kunststof zit. Composiet wordt ook wel WPC (wood plastic composite) of HKC (hout kunststof composiet) genoemd. Een composiet schutting heeft als grootste voordeel dat het erg onderhoudsvriendelijk is. Kies je voor een composiet schutting, dan kies je in ieder geval voor gemak.

Houten schutting voor huizen in Zeist

De bekendste schuttingen zijn de houten schuttingen. Met een houten schutting creëer je een natuurlijke sfeer in je tuin. Bij de keuze voor een houten schutting kun je kiezen uit hardhout en zachthout (naaldhout). Een hardhouten schutting is vaak duurzamer, heeft een langere levensduur en is duurder dan zachthout.

Aluminium schutting voor de huizen in Zeist

Deze zelfbouw schermen bestaan uit aluminium lamellen. Je kunt de schermen ook helemaal zelf samenstellen door aluminium en composiet lamellen te combineren.

Natuurschermen in Zeist

Bij ons vind je natuurschermen van verschillende materialen zoals wilgen, riet, bamboe en heide. Je kan kiezen voor natuurschermen op rol, maar ook een kant en klare natuurschutting. De levensduur van de natuurschermen zijn gemiddeld 5-8 jaar.

Trellis/Draadschermen in Zeist

Een trellis scherm bij HomingXL is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals rechte en toog trellis schermen. Wil je toch meer privacy in je tuin? Tip: Gebruik dan klimplanten!

X