Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Mix & Match schutting modulair

De modulaire schuttingen uit de Mix & Match serie van Elephant zijn gebaseerd op het rabat schutting systeem. Hiermee kan je veel verschillende combinaties maken en zelf je schutting samenstellen. De Mix & Match zelfbouw schutting is duurzaam, onderhoudsvrij en tevens makkelijk op maat te maken. Daarnaast kun je kiezen uit een modulaire schutting gemaakt van composiet of aluminium schuttingdelen. Heb je liever een combinatie van aluminium en composiet, dan heb je binnen de Mix & Match serie genoeg keus.

Wil je meer informatie over:

22 resultaten

22 resultaten

Het Mix & Match zelfbouw schutting systeem

De Mix & Match zelfbouw schutting van Elephant is een veelzijdig product met veel mogelijkheden. Deze modulaire schutting vormt een dichte schutting wanneer deze helemaal is opgebouwd. De Mix & Match schuttingdelen worden op elkaar gestapeld tussen twee aluminium palen en worden door een aluminium onder- en bovenregel afgesloten.

Een groot voordeel van deze zelfbouw schutting is dat deze lichter is in de opbouw dan een schutting met tuinschermen. Daarnaast zijn de panelen van de modulaire schutting gemakkelijk op maat te maken wanneer dat nodig is. De zaagsneden vallen weg in de sleuven van de palen passend bij de Mix & Match modulaire schutting. Anders dan bij de Elephant Modular serie worden de Mix & Match schuttingplanken ook per twee verkocht en kun je eindeloos combineren.

Uiteraard hebben wij ook al wat populaire opties voor jou bij elkaar gezocht, waardoor je hier al direct mee aan de slag kunt. Deze populaire zelfbouw schuttingen bestaand uit 12 lamellen in een door ons samengestelde kleuren combinatie en een onder- en bovenregel van aluminium. De palen behorend bij deze modulaire schutting zijn hier niet bij inbegrepen.

Het benodigd aantal schuttingpalen en de afmeting hiervan verschilt per situatie. De Mix & Match palen zijn multifunctioneel en kunnen als zowel beginpaal, eindpaal, tussenpaal en hoekpaal worden gebruikt. Tevens zijn de palen ook geschikt voor de Modular schuttingen. De paal heeft aan elke kant een sleuf die wanneer deze niet wordt gebruikt netjes kan worden afgewerkt met een aluminium strip, welke bij de paal wordt geleverd. De palen zijn in verschillende lengtes in onze webshop aanwezig.

Combinaties en mogelijkheden van een modulaire schutting

Het leuke van de Mix & Match zelfbouw schutting modulair is dat je je eigen schutting kunt samenstellen. Naast de verschillende kleuren composiet heb je ook aluminium planken welke je bij de modulaire schutting kunt gebruiken. Deze zijn niet alleen prachtig, maar ook nog eens functioneel. Begin je modulaire schutting bijvoorbeeld eerst met een aantal aluminium planken en bescherm je schutting zo beter tegen optrekkend vocht. Ook kun je met een modulaire schutting combinaties maken in kleur, waardoor deze een interessante en minder massieve uitstraling krijgt. Je kan daarnaast ook nog eens door minder lamellen te gebruiken de schutting stapsgewijs af laten lopen of er een laag hek van maken. Wil je een modulaire schutting zien, bezoek dan onze showroom in Vianen (Utrecht).