Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Composiet zelfbouw stapel schutting

zelfbouw schuttingIn deze categorie vind je alle zelfbouwschuttingen van het merk Elephant. Deze composiet rabat schuttingen worden opgebouwd uit losse rabatdelen, die je gemakkelijk tussen aluminium palen schuift. Een schutting van rabatdelen is helemaal dicht, ideaal als je wat extra privacy wilt creëren. Het mooie van deze rabat schuttingen vinden wij dat deze zeer flexibel naar eigen wens zijn op te bouwen.

Let op: Elephant heeft twee series composiet rabat schuttingen waarvan de rabatdelen NIET met elkaar zijn te combineren. De Modular en de Mix & Match serie gebruiken wel allebei dezelfde aluminium palen.

We hebben ook een voordeliger alternatief voor de Modular nl. de Rimini en deze zelfbouw schutting zijn 180cm hoog.

Wil je meer informatie over:

58 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

58 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Het gemak van een rabat schutting

Een rabatdelen schutting is makkelijk op te bouwen. Je stapelt eenvoudig de rabat schuttingdelen tussen de palen in. Hierdoor hoef je de rabat schuttingdelen niet aan de paal vast te schroeven. Een rabatdelen schutting is ook gemakkelijk in maat aan te passen. De rabat schutting systemen van Elephant zijn eenvoudig in breedte aan te passen zonder zichtbare zaagsneden, omdat deze verdwijnen in de sleuf van de palen. Bij variaties in hoogte bouw je bijvoorbeeld gewoon een plank minder.

Het verschil tussen Modular en Mix & Match

De serie Mix & Match is een rabat schutting systeem waarmee je jouw creativiteit helemaal de vrije loop kunt laten. Je kunt verschillende kleuren rabatdelen of zelfs verschillende materialen combineren. Op deze manier kan je jouw eigen unieke rabat schutting bouwen. Alle delen passen door mes en groef op elkaar en worden afgesloten met een onder en boven regel.

De Modular serie is iets eenvoudiger in de kleurkeuze en heeft, in plaats van een mes en groef systeem, een aluminium veer tussen de rabatdelen die de plank niet alleen ruimte geeft om te werken, maar ook dient als sierstrip en zorgt voor een strakke stijlvolle uitstraling. De Modular rabat schutting serie heeft een hogere plank dan de Mix & Match serie.

Wil je de rabat schutting van Modular of Mix & Match in het echt zien? Bezoek dan onze showroom in Vianen, vlakbij Utrecht.

Accessoires voor de rabat schutting

Om wat lucht te creëren in de dichte rabat schutting kun je bij deze twee systemen gebruik maken van bijvoorbeeld een glaslamel of een aluminium rooster lamel. Hierdoor wordt het massieve vlak iets gebroken en krijgt de rabat schutting een interessante open uitstraling.

Bij de Modular serie kun je ook een veer met LED verlichting bestellen. Deze plaats je in de rabat schutting ter vervanging van een gewone veer. Deze veerverlichting zorgt door middel van zonne-energie voor een sfeervolle verlichting over de gehele breedte van de rabat schutting. Een andere optie is paal verlichting. Ook deze werkt met behulp van een zonnecel en kan ter vervanging van de standaard paalkap op de paal geplaatst worden en is dus voor beide series toepasbaar.