Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Elephant Composiet Schutting

Het aanbod van composiet Elephant tuinschermen bij HomingXL is enorm. De Elephant composiet schuttingen zijn er in verschillende varianten. Er zijn dichte composiet tuinschermen welke voor veel privacy zorgen in je tuin. Bij dichte Elephant tuinschermen is het belangrijk om van stormankers gebruik te maken op de plekken waar de wind vrij spel heeft. Deze stormankers zorgen voor meer stevigheid, zodat de schutting minder snel omwaait bij een storm. Behalve de dichte Elephant tuinschermen, zijn er ook tuinschermen welke uit composiet planken zijn opgebouwd. Hier zijn ook bijpassende schuine composiet schuttingen en composiet hekken in leverbaar. Met de Elephant tuindeuren maak je je schutting helemaal compleet. Uiteraard kan je op onze website ook de accessoires bestellen. Wil je het assortiment Elephant schuttingen eerst even in het echt bekijken, dan kan je deze in onze showroom in Vianen (Utrecht) vinden. Alle Elephant schuttingen koop je bij HomingXL tegen de laagste prijs en worden snel bij je thuisbezorgd.

Wil je meer informatie over:

71 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

71 resultaten
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Het verschil tussen Elephant schuttingen van composiet en kunststof

Vaak worden composiet en kunststof Elephant tuinschermen door elkaar gehaald. Een composiet tuinscherm is echter niet hetzelfde als een kunststof tuinscherm. Composiet bestaat voor circa 50% uit houtvezels en 50% uit kunststofvezels. Zodoende heeft composiet de voordelen van zowel kunststof als hout. Ook de prijs is een verschil. Een composiet Elephant tuinscherm is goedkoper dan een kunststof Elephant tuinscherm. Dit komt omdat de houtvezels goedkoper zijn dan de kunststofvezels gebruikt in de tuinschermen. Een volledig kunststof tuinscherm ziet er over het algemeen ook wat meer plastic uit.

Het voordeel van Elephant composiet tuinschermen ten opzichte van Elephant houten tuinschermen

Het grote voordeel van een composiet Elephant schutting ten opzichte van een houten Elephant tuinscherm is het gemak. Een composiet tuinscherm heeft geen jaarlijkse olie/lak laag nodig. Schoonmaken van het tuinscherm is het enige wat nodig is nadat de composiet tuinschermen zijn geplaatst. Mos en schimmels hebben zodoende ook geen kans op een composiet tuinscherm. Ook heeft een composiet Elephant schutting geen last van splinters, ideaal dus voor spelende kinderen in je tuin.