Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Tokyo schuttingen | Plus Danmark

Plus Tokyo schuttingen zijn licht, eenvoudig en elegant. Ze zijn gemaakt met horizontale lamellen, wat een licht en luchtig uiterlijk geeft. Het biedt een mooie oplossing om een persoonlijke voortuin of terras te creëren. De Tokyo schuttingen zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Zo kan je kiezen voor de kleur zwart. Daarmee geef jouw terras of tuin een oosterse uitstraling. Wil je liever een tuininrichting die wat minder strak is? Kies dan voor de landelijke kleur groen geïmpregneerd.

De Louvre Tokyo schuttingen zijn gemaakt van noordelijk naaldhout. De houten planken zijn geïmpregneerd en gebeitst. Hierdoor wordt het hout langdurig beschermd tegen aantasting door weersomstandigheden, bacteriën, insecten en schimmels. Het oppervlak van de Tokyo schutting krijgt hierdoor ook een mooi uiterlijk.

HomingXL levert de Tokyo schuttingen in twee kleuren en drie afmetingen. Om de schutting te monteren, heb je nog palen en montage accessoires nodig. Deze hebben wij vast voor je uitgekozen op basis van merk, zodat je alles in dezelfde stijl kan monteren.

2 resultaten

2 resultaten