Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Rondo schuttingen | Plus Danmark

Deze stoere Scandinavische houten schuttingen van het merk Plus vallen onder de serie Rondo. Met Rondo schuttingen maak je, met de prachtige houtsnijwerk vormen, een zeer persoonlijk en creatieve erfafscheiding. De houten schuttingen van Rondo zijn vol van karakter. De tuinschermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo kan je kiezen voor de kleur zwart, daarmee geef je een terras of tuin een moderne en nostalgische uitstraling. Wil je liever een sfeer die romantisch is? Kies dan voor de landelijke uitstraling die teak van kleur is. Voor een Beach House sfeer kies je voor de witte uitvoering. Kortom, met de Rondo schuttingen kun je vele kanten op.

De Rondo schuttingen bestaan uit horizontale, dichte planken, gemaakt van noordelijk naaldhout. De houten planken zijn geïmpregneerd en gebeitst. Hierdoor wordt het hout langdurig beschermd tegen aantasting door weersomstandigheden, bacteriën, insecten en schimmels. Het oppervlak van de Rondo schutting krijgt hierdoor ook een mooi uiterlijk. De kleur ‘’groen’’ is alleen geïmpregneerd.

HomingXL levert Rondo schuttingen in meerdere uitvoeringen. Je kan kiezen uit 4 verschillende type schuttingen. Behorend aan de Rondo schuttingen, zijn er tuindeuren uit dezelfde serie. Om de schuttingen en tuindeur te plaatsen, kun je niet zonder palen en montage accessoires. Wij hebben deze van hetzelfde merk vast voor je uitgezocht.

5 resultaten

5 resultaten