Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Plus Danmark houten tuinschermen

Plus Danmark is al meer dan 75 jaar een hoogwaardige Deense tuinhout producent. Als eerste exclusieve dealer in Nederland bieden wij producten aan van Plus Danmark. Je vindt hier alle schutting series van Plus. Alle schuttingen van Plus zijn vuren drukgeimpregneerd. Hierdoor zijn de schermen weersbestendig en direct te monteren.

24 resultaten

24 resultaten

Onderhouden van houten schuttingen?

Of vragen over onderhoud & tips voor een houten schutting? Voor elke houten schutting!

Hoeveel palen en houten schuttingen heb ik nodig?

Bij het plaatsen van een houten schutting is het handig dat je vooraf een schets maakt met daarbij de afmetingen. Hierdoor is het eenvoudiger te berekenen hoeveel schermen je nodig hebt. Bij het plaatsen van een houten tuinscherm heb je ook schuttingpalen nodig. Het aantal benodigde schuttingpalen is over het algemeen één meer dan het aantal schermen. Tevens heb je nog bevestigingsmateriaal nodig en wellicht ook beton om de tuinpalen stevig vast te zetten in de grond. Bekijk voor meer informatie ons 3-stappenplan voor het plaatsen van houten schuttingen en wat daarbij komt kijken.

Het aanbod voor een houten schutting

In ons assortiment van houten schuttingen vind je schermen van verschillende maten, designs, kleuren en houtsoorten. Wij verkopen zowel hardhouten schuttingen en geïmpregneerde schuttingen als grenen & vuren schuttingen. Zo hebben we klassieke houten schuttingen van 180 cm x 180 cm, schermen met een boog aan de bovenkant, ookwel toogscherm genoemd.

Een aantal houten tuinschermen op een rij kan ook onderbroken worden door een trellis scherm ertussen te plaatsen. Hierdoor lijkt je tuin ook groter. Twijfel je over de keuze voor een houten tuinscherm? Wellicht dat ons blog over de verschillen tussen een betonnen, composiet en houten schuttingen jou kunnen helpen bij je keuze of bekijk ons complete aanbod aan schuttingen.