Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Plus Plank schuttingen | Plus Danmark

Plus Plank schuttingen zijn elegant en van een goede kwaliteit. Ze zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Zo kan jouw terras worden ontworpen op basis van jouw wensen en behoeften. Wil je een moderne uitstraling? Kies dan voor de kleur zwart. Wil je liever een tuininrichting die wat minder strak is? Kies dan voor de landelijke bruin/groene kleur.

De Plank schuttingen bestaan uit horizontale planken en is gemaakt van noordelijk naaldhout. De houten planken zijn geïmpregneerd en gebeitst. Hierdoor wordt het hout langdurig beschermd tegen aantasting van weersomstandigheden, bacteriën, insecten en schimmels. Het oppervlak van de Plus Plank schutting krijgt hierdoor ook een mooi uiterlijk.

HomingXL levert de Plus Plank schuttingen in meerdere afmetingen. Je kan kiezen uit twee kleuren, zwart en groen geïmpregneerd. Om jouw schutting af te maken, kan je er een bijpassende tuindeur bij kiezen, welke uit dezelfde serie komt als de schutting. Wil je de Plank schutting en tuindeur gaan plaatsen, vergeet dan niet om palen en montage accessoires bij te bestellen. Deze hebben wij van hetzelfde merk als de schuttingen en tuindeur, waardoor je alles in dezelfde sfeer kan samenstellen.

2 resultaten

2 resultaten