Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Silence schuttingen | Plus Danmark

De Plus design serie van Silence schuttingen is één van de mooiste van het merk. Het combineert de rustieke landelijke charme met een eenvoudige uitstraling. De Silence schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Zo kan je kiezen voor de kleur antraciet of zwart. Daarmee geef je een terras of tuin een moderne uitstraling. Wil je liever een sfeer die romantisch is? Kies dan voor de landelijke uitstraling die de kleuren teak, grijsbruin of groen geïmpregneerd met zich meebrengen. Toch liever een Beach House sfeer, ga dan voor de witte uitvoering.

De Louvre Silence schuttingen bestaan uit horizontale planken, gemaakt van noordelijke naaldhout. De houten planken zijn geïmpregneerd en gebeitst. Hierdoor wordt het hout langdurig beschermd tegen aantasting door weersomstandigheden, bacteriën, insecten en schimmels. Het oppervlak van de Silence schutting krijgt hierdoor ook een mooi uiterlijk.

HomingXL levert Silence schuttingen in meerdere uitvoeringen. Je kan kiezen uit 6 verschillende schuttingen, waarbij het verschil in de afmeting van de schutting zit. Om de tuin helemaal af te maken, hebben wij tuindeuren welke uit dezelfde Plus serie komen. De tuindeuren zijn beschikbaar in meerdere afmetingen en kleuren. Voor de montage van de Silence schuttingen en tuindeur heb je nog wel palen en montage accessoires nodig. Deze hebben we voor jou alvast op het Plus merk gesorteerd, zodat alle benodigdheden mooi op elkaar aansluiten. Vergeet dus niet om de palen en bevestigingsmaterialen mee te bestellen.

9 resultaten

9 resultaten