Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Vuren Schutting naaldhout

Onze tuinschermen hebben we van twee merken namelijk: Elephant vuren schuttingen uit Midden Europa en Plus vuren schuttingen uit Noord Europa. Het vurenhout wat wij gebruiken bij onze vuren schuttingen is altijd PEFC of FSC ® gecertificeerd en zorgvuldig op kwaliteit geselecteerd.

Elephant vurenhout is een redelijk duurzaam zachthout. Het vurenhout van Elephant wordt eenmalig geïmpregneerd, hierdoor wordt de duurzaamheid van het naaldhout verlengt.

Onze leverancier Plus komt uit Scandinavië, bij hun draait alles om “style”, daarom hebben ze bij Plus ook een groot assortiment in diverse kleuren. Alle vuren schuttingen van Plus worden dubbel behandeld, eerst geïmpregneerd en daarna gespoten in kleur.

29 resultaten
  1. 1
  2. 2

29 resultaten
  1. 1
  2. 2

Vuren Houten Tuinschermen van Elephant

Om bij een vuren tuinscherm van Elephant een uitstraling van hardhout te creëren worden de naaldhoutproducten ook in bruine uitvoering aangeboden. Onze vuren schuttingen hebben een levensduur van 5-10 jaar, om de levensduur van de tuinafscheiding van Elephant te verlengen kun je de schermen verven of beitsen.

De beits kun je zonder grondlaag aanbrengen, wel moet je van te voren even alles ontvetten. De beits is te koop in verschillende pigmenten zodat je altijd het pigment hebt dat het beste bij je schutting past. Op onze website vind je nog meer informatie over onderhoud en tips.

Design Tuinschermen van PLUS

Alle tuinschuttingen van PLUS zijn groen geïmpregneerd. Hierdoor wordt de tuinscherm langdurig beschermd tegen aantasting door weersomstandigheden, bacteriën, insecten en schimmels. Het oppervlak krijgt hierdoor ook een mooi uiterlijk. De kleuren wit, antraciet en zwart zijn dekkend gebeitst. De teak en grijsbruin varianten zijn halfdekkend afgelakt, hierdoor is de houtstructuur nog zichtbaar.