Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Houten louvre tuindeuren met echt Deens design

Ga voor een moderne en trendy tuin met de prachtige houten louvre schuttingen van Plus Danmark. Aansluitend kun je gaan voor een bijpassende louvre schuttingdeur. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren zoals wit, antraciet en groen geïmpregneerd.

15 resultaten

15 resultaten

De Silence schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Zo kan je kiezen voor de kleur antraciet of zwart. Daarmee geef je een terras of tuin een moderne uitstraling. Wil je liever een sfeer die romantisch is? Kies dan voor de landelijke uitstraling die de kleuren teak, grijsbruin of groen geïmpregneerd met zich meebrengen. Toch liever een Beach House sfeer, ga dan voor de witte louvre schuttingen.

Houten louvre schermen van Plus Danmark

De louvre Silence schuttingen bestaan uit horizontale planken, gemaakt van noordelijke naaldhout. De houten planken zijn geïmpregneerd en gebeitst. Hierdoor wordt het hout langdurig beschermd tegen aantasting door weersomstandigheden, bacteriën, insecten en schimmels. Het oppervlak van de Silence schutting krijgt hierdoor ook een mooi uiterlijk.

Ons grote assortiment Silence schuttingen

We leveren Silence schuttingen in meerdere uitvoeringen. Je kunt kiezen uit 6 verschillende schuttingen, waarbij het verschil in de afmeting van de schutting zit. Om de tuin helemaal af te maken, hebben wij tuindeuren welke uit dezelfde Plus serie komen. De tuindeuren zijn beschikbaar in meerdere afmetingen en kleuren. Voor de montage van de Silence schuttingen en tuindeur heb je nog wel palen en montage accessoires nodig. Deze hebben we voor jou alvast op het Plus merk gesorteerd, zodat alle benodigdheden mooi op elkaar aansluiten. Vergeet dus niet om de palen en bevestigingsmaterialen mee te bestellen.