Grijze steigerplanken

Ben je op zoek naar grijze steigerplanken? Dan ben je hier op het juiste adres. Bij HomingXL koop je grijze steigerplanken tegen de laagste prijs. Zo vind je bij ons grijze steigerplanken van lengtes uiteenlopend van 2 tot 5 meter. Kies daarnaast uit bekende merken zoals Elephant en CanDo voor jouw steigerplanken.

Wil je meer informatie over:

3 resultaten

3 resultaten

De verschillende bewerking van grijze steigerplanken

Onze grijze steigerplanken kennen twee verschillende bewerkingen namelijk geborsteld of fijn bezaagd. De fijn bezaagde grijze steigerplanken hebben een ruwe afwerking en een stoere uitstraling. Dit is de plank zoals hij uit de zaagmachine komt. De plank heeft hier en daar wat oneffenheden. De geborstelde grijze steigerplanken zijn een stuk gladder en lijken als het ware geschuurd. Deze plank heeft minder splinters of oneffenheden, toch is de houtstructuur van de steigerplank behouden.

Steigerplanken in verschillende kleuren grijs

De vintage look steigerplank van Elephant is een nieuwe steigerplank met de mooie oude vergrijsde look en feel van gebruikte steigerplanken. Deze vintagelook steigerplank is behandeld met een grey wash. Ook de vergrijsde steigerplank van CanDo heeft deze uitstraling. Deze geïmpregneerde planken zijn zeer populair voor het maken van diverse buitenmeubels. De steigerplank rots grijs van CanDo heeft een iets duidelijkere kleur grijs, dit komt mede doordat deze plank geborsteld is en het oppervlak gladder, hierdoor trekt de grijze kleur minder in de plank maar blijft hij meer aan de oppervlakte.

Zelf steigerplanken grijs maken

Natuurlijk kun je natuurlijk ook zelf grijze steigerplanken maken. Kies een onbehandelde steigerplank met de bewerking die je wilt; fijn bezaagd, geborsteld of geschaafd. Maak je steigerplanken grijs door ze grijs te verven, grijs te beitsen of grijs te oliën. Bij HomingXL kun je grijze houtolie en grijze verf kopen om jouw steigerplanken grijs te maken.