Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Stepwood

Het assortiment van Stepwood bestaat uit eiken houten trapbekleding, welke je gebruikt bij het renoveren van je trap. Stepwood is door HomingXL zelf ontwikkeld en wordt door ons ingekocht bij een houthandel in Oost-Europa. Het assortiment is geschikt om zowel een dichte als een open trap mee te renoveren.

Stepwood traprenovatie

Met de traprenovatie van Stepwood producten kan je jouw trap van een compleet nieuwe uitstraling voorzien. Stepwood biedt hierin een compleet assortiment aan, welke in alle benodigdheden voorziet. Hierbij kan je denken aan losse fineer, welke je gebruikt voor de onderzijde van de traptreden. De afwerklijsten van Stepwood zijn als het ware een “extra neus” voor de traptreden, waarmee je de trap netjes kan afwerken. Met de Stepwood stootborden zorg je ervoor dat je de trap “sluiten”. Dit houdt in dat er geen stof onder de trap kan vallen en de ruimte onder de trap ook benut kan worden. Om alle traptreden, stootborden en afwerklijsten vast te kunnen zetten, kan je van de montagelijm van Soudal gebruik maken. Deze is hier uitermate voor geschikt. Daarnaast kan je de trap wat meer veiligheid meegeven door gebruik te maken van een antislipstrip van Stepwood. Hierdoor is kans op uitglijden kleiner, waardoor de kans op een ongeluk dus ook kleiner wordt. Het renoveren van je trap kan een hele klus zijn. Om dit iets gemakkelijker te maken, is het verstandig om een professionele trapspin te gebruiken. Hiermee kan je nauwkeurig de grootte van de traptrede opmeten en vervolgens aftekenen op de nieuwe eiken houten trapbekleding van Stepwood.

 
 
 

De producten van Stepwood zijn allemaal van onbehandeld eikenhout. Hierdoor ben je vrij om de gewenste afwerking te kiezen. Je kan de eiken trap dus afwerken in een naturel of witte kleur olie, waardoor je de trap een lichtere kleur eiken kan geven. Handig om bij de producten van Stepwood mee te bestellen zijn de onderhoudsmiddelen van Woca. Hiermee kan je gemakkelijker de trap schoonmaken dan met een standaard schoonmaakmiddel.

Het assortiment van eiken houten traprenovatie van Stepwood koopt HomingXL zelf in, waardoor jij als klant bent verzekerd van de scherpste prijzen. Je haalt met het Stepwood assortiment dus een kwaliteit traprenovatie in huis tegen de scherpste prijs.