Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Boomstamtafels

Een boomstamtafel is een perfecte aanvulling in een industrieel of modern interieur. Misschien moeten we niet eens spreken van een aanvulling, want wanneer je een van onze robuuste boomstamtafels in huis neer zet, kan het zomaar zo zijn dat deze dé blikvanger van je interieur wordt. Al onze boomstamtafels zijn van top kwaliteit, zijn verkrijgbaar in verschillende lengte maten en bestel je altijd met de laagste prijsgarantie. Is een boomstamtafel toch niet helemaal jouw ding? Neem dan een kijkje bij ons gehele assortiment eettafels.

Wil jij meer informatie over:

4 resultaten

4 resultaten

Verschillende maten boomstamtafels

Een boomstamtafel is een behoorlijk massieve tafel die zomaar de eyecatcher in de desbetreffende ruimte kan worden. De maat van een boomstamtafel is hierin erg belangrijk. Gelukkig zijn er een tiental verschillende maten beschikbaar, zodat er altijd een gewenste maat bij zit. Klik op je favoriete boomstamtafel en selecteer onder het product je gewenste maatvoering.

Boomstamtafel met x poot

Een boomstamtafel met een x poot, ook wel een kruispoot of matrix poot genoemd, is niet alleen mooi voor het oog, maar heeft ook verschillende plus punten ten opzichte van een boomstamtafel of normale eettafel met poten in de hoek of aan de zijkant. Een tafel met een x poot heeft namelijk een gekruisde poot in het midden van de tafel. Hierdoor heb je bij het aanschuiven van de eetkamerstoelen geen last van poten. Ook kun je gemakkelijk meerdere stoelen om de tafel heen zetten, zonder dat je last hebt van de poten.

Welke eetkamerstoelen passen bij een boomstamtafel?

Het kiezen van eetkamerstoelen is altijd een kwestie van smaak. Er zijn zoveel verschillende soorten modellen en kleuren eetkamerstoelen, dat er altijd wel een model is dat perfect bij jou past. Wanneer je een industrieel interieur hebt, is het heel mooi om je boomstamtafel te combineren met cognac of zwarte leren eetkamerstoelen. Wanneer je op zoek bent naar optimaal comfort is de eetkamerstoel Clark ideaal voor jou. Dit is namelijk een eetkamerstoel met armleuningen, waardoor je zitcomfort optimaal is. Hou er wel rekening mee dat de tafel hoog genoeg moet zijn, zodat je de eetkamerstoelen wel onder je boomstamtafel kunt schuiven. Meer informatie over de hoogte van een eettafel lees je in onze blog over eetkamerstoelen en eettafels.

Wanneer je jouw inrichting iets speelser wil maken, kun je er ook voor kiezen om verschillende modellen en kleuren eetkamerstoelen aan te schaffen voor bij je boomstamtafel. Zo kun je ook nog eens rekening houden met het zitcomfort van elk gezinslid.