Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Fauteuils

Kies jouw stijl

  • Cognac fauteuils

  • Grijze tinten fauteuils

  • Fauteuils met metalen poten

  • Stoffen fauteuils

  • Leren fauteuils

  • Industriële look

Fauteuils zijn veelal een aanvulling op je zithoek. Bij HomingXL hebben we fauteuils in vele soorten, maten, kleuren en stijlen. Tevens hebben we bijpassende banken die je in dezelfde stofsoort en kleur kan laten bekleden. HomingXL biedt goedkope fauteuils onder het eigen merk aan welke met de banken zijn te combineren. Daarnaast hebben we verschillende design fauteuils van LaForma. Neem eens een kijkje in ons assortiment of kom langs in onze showroom.

Wil je meer informatie over:

14 resultaten

14 resultaten

Goedkope Fauteuils Kopen

HomingXL biedt goedkope fauteuils aan onder het eigen merk. Deze stoelen hebben een goede kwaliteit en zijn in verschillende stofsoorten en kleuren te bestellen. Daarnaast hebben sommige fauteuils een korte levertijd. Hierdoor heb je niet alleen een goedkope fauteuil, maar kan je ook al snel genieten van je aankoop. Wil je een showroom fauteuil kopen welke in de categorie op = op staat, dan kan je dezelfde dag al genieten van je aankoop wanneer je de fauteuil komt ophalen.

Typen Fauteuils

HomingXL heeft verschillende typen fauteuils in het assortiment. Zo hebben we heerlijke, goedkope fauteuils om lekker in weg te zakken, zoals de Viking serie. Ben je zoekende naar een stoere industriële fauteuil, bekijk dan de Juno fauteuils, de Rosetta of de Voyager serie van HomingXL. Twijfel je toch nog? Kom dan een keer langs in de showroom, zodat wij je kunnen helpen met het maken van jouw keuze.

Stofsoorten voor Fauteuils

Bij het kiezen van een fauteuil biedt HomingXL de keuze uit verschillende stofsoorten. Veel van onze goedkope fauteuils zijn in verschillende stofsoorten te bekleden. Kies je voor een stoffen of leren fauteuil? Wanneer je kiest voor een stoffen fauteuil, dan kan je deze in een geweven stof, jeans look, suède look of een andere stofsoort laten bekleden. Vind je een leren fauteuil toch mooier, dan kan je nog kiezen uit een gladde of ruw leren fauteuil. Bij HomingXL heb je dus volop keuze uit de stof, kleur en modellen, je bepaalt het allemaal zelf en ook dan blijft de fauteuil goedkoop. Wil je meer lezen over de verschillende stofsoorten met daarbij onderhoud tips, lees dan ons blog.