Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Overzettreden laminaat

Gebruik overzettreden om jouw traprenovatie in een handomdraai uit te voeren. Voorkom een dure traprenovatie door overzettreden op jouw trap aan te brengen. Hiermee hoef je niet de volledige trap te renoveren; de overzettreden kunnen eenvoudig over de oude treden worden gelegd. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan treden in zowel laminaat als hout, kun je in een handomdraai een volledig nieuwe trap aanleggen. Bij HomingXL vind je altijd de beste merken, tegen de laagste prijs. Zo zal je altijd kosten besparen bij het renoveren van jouw trap.

Wil je meer informatie over:

26 resultaten
  1. 1
  2. 2

26 resultaten
  1. 1
  2. 2

Overzettreden: laminaat is een uitstekende keuze

Laminaat is een bijzonder eenvoudig te monteren materiaal. Bovendien beschik je hiermee over materiaal met een hoge gebruiksvriendelijkheid. Je kunt laminaat volledig naar wens zagen, zodat je ook op draaiende trappen altijd overzettreden van de juiste lengte hebt. Veiligheid staat uiteraard voorop en bij laminaat heb je altijd veilige overzettreden. Voor laminaat treden kan je antislip tape bestellen. Laminaat overzettreden verlijmen met de speciaal daarvoor bestemde trap montagelijm zorgt ervoor dat je voor een lage prijs een goede laminaat traprenovatie hebt.

Overzettreden: trap goedkoop renoveren

De meeste mensen denken direct aan hoge kosten als het aankomt op traprenovatie. Laminaat helpt om de kosten laag te houden, vooral als je gebruikmaakt van overzettreden. Trappen die recht lopen of draaien zijn hierbij geen enkel probleem. Je kunt de overzettreden in een handomdraai monteren, zo wordt er bij laminaat van het merk Stair Make-Over een handige DVD met instructies meegeleverd.

Ga je zelf aan de slag met de overzettreden? Trap de montage dan op de juiste manier af met het beste advies. Bij HomingXL staan altijd productspecialisten voor jou klaar om jouw vragen over onze producten te beantwoorden. Wij voorzien jou graag van een vrijblijvend advies.