Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Kan ik een monster aanvragen?

Ja, het is mogelijk om eerst een klein proefstukje van je houten schutting te ontvangen. Zo weet je precies welk materiaal je kunt verwachten. Meer informatie over het aanvragen van een monster vind je op onze monster aanvragen pagina.

Hebben jullie ook een showroom?

Jazeker, wij kunnen hier in Vianen alles laten zien wat wij op de webshop aanbieden. Wij kunnen je hier uiteraard ook informeren wat de mogelijkheden zijn en je van advies voorzien wanneer je dat nodig hebt.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij hebben veel producten op voorraad, dus wij kunnen jouw bestelling snel inplannen bij onze transporteur. In alle gevallen is de ene week bestellen, uiterlijk de volgende week in huis.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, de prijzen van de artikelen zijn altijd inclusief BTW.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Dat is mogelijk, ons magazijn en onze voorraad staat in Vianen. Je kan kiezen voor afhalen bij het plaatsen van jouw bestelling. Je ontvangt van ons ook de afhaalgegevens na het plaatsen van de bestelling.

Kan ik mijn hout beton schutting ook laten monteren?

Je wilt graag een nieuwe schutting in je tuin, maar je hebt simpelweg geen tijd of geen zin om hem zelf te plaatsen. Of misschien heb je stiekem wel twee linkerhanden, waardoor je het niet aandurft om zelf de schutting te gaan monteren. Dat is geen probleem! Wanneer je jouw schuttingdelen en andere benodigdheden via HomingXL bestelt, kun je ook gelijk een montage reserveren. Een extern, maar door ons goedgekeurd montagebedrijf, neemt dan contact met jou op voor het monteren van je schutting. Alles over het uitbesteden van de montage van je schutting lees je op onze schutting montage pagina pagina.

Wat is kalkuitbloei?

Bij betonproducten kan kalkuitbloei aan de oppervlakte optreden, in de vorm van witte uitslag. Dit is inherent aan betonproducten en wordt veroorzaakt door een chemische reactie tussen cement en water. De kalkuitbloei is niet van invloed op de kwaliteit van de betonproducten en zal na verloop van tijd sterk verminderen en vanzelf verdwijnen.