Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Welk hout is het beste voor een schutting?

Welk hout het beste is voor je schutting, is afhankelijk van persoonlijke smaak en budget. Zo hebben hardhouten schuttingen een langere levensduur dan zachthouten schuttingen. Schuttingen van zachthout zijn echter weer een stuk goedkoper dan hardhouten schuttingen. Daarnaast is er ook veel verschil in de duurzaamheid van hout. Hoe duurzaam welke houtsoort is, lees je in onze duurzaam hout blog.

Kan ik een monster aanvragen?

Ja, het is mogelijk om eerst een klein proefstukje van je houten schutting te ontvangen. Zo weet je precies welk materiaal je kunt verwachten. Meer informatie over het aanvragen van een monster vind je op onze monster aanvragen pagina.

Hebben jullie ook een showroom?

Jazeker, wij kunnen hier in Vianen alles laten zien wat wij op de webshop aanbieden. Wij kunnen je hier uiteraard ook informeren wat de mogelijkheden zijn en je van advies voorzien wanneer je dat nodig hebt.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij hebben veel producten op voorraad, dus wij kunnen jouw bestelling snel inplannen bij onze transporteur. In alle gevallen is de ene week bestellen, uiterlijk de volgende week in huis.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, de prijzen van de artikelen zijn altijd inclusief BTW.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Dat is mogelijk, ons magazijn en onze voorraad staat in Vianen. Je kan kiezen voor afhalen bij het plaatsen van jouw bestelling. Je ontvangt van ons ook de afhaalgegevens na het plaatsen van de bestelling.

Hoe plaats ik een houten schutting?

Het plaatsen van een nieuwe schutting kan een lastige klus zijn, maar wanneer je onze 12 simpele stappen volgt voor het plaatsen van een schutting, kan zelfs een beginnende klusser een schutting plaatsen.

Kan ik mijn houten schutting ook laten monteren?

Je wilt graag een nieuwe schutting in je tuin, maar je hebt simpelweg geen tijd of geen zin om hem zelf te plaatsen. Of misschien heb je stiekem wel twee linkerhanden, waardoor je het niet aandurft om zelf de schutting te gaan monteren. Dat is geen probleem! Wanneer je jouw schuttingdelen en andere benodigdheden via HomingXL bestelt, kun je ook gelijk een montage reserveren. Een extern, maar door ons goedgekeurd montagebedrijf, neemt dan contact met jou op voor het monteren van je schutting. Alles over het uitbesteden van de montage van je schutting lees je op onze schutting montage pagina.