Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Hardhouten Vlonderplanken

Een vlonder gemaakt van hardhouten vlonderplanken is een ware blikvanger in je tuin. Met een mooie hardhouten vlonder van bijvoorbeeld Bankirai, Kapur of Angelyn hout ben je bij HomingXL aan het juiste adres. De levensduur van hardhouten terrasplanken is 25 jaar. HomingXL levert hardhouten terrasplanken tot een lengte van maar liefst 6 meter. Ook is er volop keuze in breedte en dikte van de houten vlonder. Via onze website bestel je jouw hardhouten vlonderplanken gemakkelijk en snel. Mocht je de hardhouten terrasplanken in het echt willen zien dan ben je van harte welkom in onze showroom in Vianen (Utrecht). Hier staan onze specialisten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wil je meer informatie over:

2 resultaten

2 resultaten

Hardhout vlonderplanken kopen bij HomingXL

Kies je voor een hardhouten vlonderplank dan wil je jouw terras in top conditie houden. Zorg ervoor dat je je hardhouten vlonder schoon houdt. Met een bezem maak je de houten vlonderplanken schoon en zodra nodig fris je het terras op door de hardhouten vlonderplanken opnieuw te voorzien van hardhout olie. Het aanbod in houtsoort en afmeting is enorm. Kies een hardhouten vlonderplank die past bij jouw tuin. Om het nog makkelijker te maken kan je bij HomingXL ook kiezen voor een totaalpakket van vlonderplanken. Hiermee bestel je naast de hardhouten vlonderplanken ook direct het bevestigingsmateriaal en de onderconstructie mee.

Wat heb je allemaal nodig voor jouw hardhouten vlonder?

Bij HomingXL hebben we natuurlijk alles wat je nodig hebt om een hardhouten vlonder aan te leggen, denk hierbij aan een worteldoek, verschillende soorten onderbalken voor de juiste onderconstructie, schroeven en bouten om de vlonder te bevestigen en hardhout olie. Een hardhouten vlonder verwerk je op een onderconstructie, ofwel regelwerk van hardhouten onderbalken. Deze onderbalken leg je op een geëgaliseerde grond waar betonnen tegels liggen. Een andere en betere manier is om een onderconstructie op piketpalen te plaatsen. Hierbij plaats je de piketpalen in de grond, waar je vervolgens de hardhouten onderbalken aan bevestigd. Op deze onderbalken plaats je vervolgens jouw hardhouten vlonderplanken.