Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Houten Elephant vlonderplanken

Elephant staat bekend om haar materialen van hoge kwaliteit. Dit is goed terug te zien in de Elephant vlonderplanken, waarmee je zelf een sterke vlonder met een lange levensduur kunt samenstellen. Binnen het aanbod aan Elephant vlonderplanken kun je diverse kanten op. Je kan kiezen uit vlonders van hardhout of naaldhout. Daarnaast biedt Elephant vlonderplanken aan in diverse type oppervlaktes, houtsoorten, afmetingen en kleuren. Met het grootste assortiment in Elephant vlonderplanken, heeft HomingXL voor iedereen de juiste plank. Liever een composiet vlonder? Bekijk dan onze Elephant vlonderplanken van composiet.

Wil je meer informatie over:

5 resultaten

5 resultaten

De juiste Elephant vlonderplanken kopen

Gezien het ruime aanbod van houten Elephant vlonderplanken, is het lastig om een keuze te maken. Houd bij de keuze van jouw vlonderterras in ieder geval rekening met de ligging, de legrichting, jouw budget en jouw smaak. Door ons blog te lezen kom je erachter welke Elephant vlonderplanken bij jouw situatie het beste passen.

Wanneer je Elephant vlonderplanken gaat bestellen, is het belangrijk dat je altijd meer besteld dan je daadwerkelijk nodig hebt. Een algemene vuistregel is dat je 5% tot 10% verliest aan snijwerk. Daarnaast is het ook handig om een aantal planken als reserve te houden, mocht er schade ontstaan aan het vlonderterras.

Hoe leg ik een Elephant vlonder terras

Bij het leggen van een Elephant vlonder is het belangrijk dat je de juiste materialen hebt. Bestel naast de houten vlonderplanken dan ook onderbalken en schroeven mee. Wil je geen last hebben van begroeiing tussen je vlonderterras, bestel dan ook een anti worteldoek mee. Daarnaast is het slim om bij de Elephant vlonder ook hardhout olie mee te bestellen. Hierdoor behoudt jouw terras haar kleur langer. Bij de levering van Elephant vlonderplanken zit een duidelijke montage instructie, waarmee je jouw houten vlonder kan gaan leggen. Mocht deze er onverhoopt niet bij zitten of je bent hem kwijt, bekijk dan op onze doe-het-zelf pagina de instructie nogmaals. Wil je een uitgebreidere versie van de montage instructie van Elephant vlonderplanken? Lees dan hier ons 10 stappen plan.