Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Vlonderplanken Geïmpregneerd

Heb je uit ons ruime assortiment houten vlonderplanken gekozen voor geïmpregneerde vlonderplanken? Een goude keuze, want onze vlonderplanken geïmpregneerd zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben ook een FSC-keurmerk, wat inhoudt dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Al onze geïmpregneerde vlonderplanken bestel je met de laagste prijsgarantie. Zo betaal je nooit te veel voor je nieuwe geïmpregneerde vlonderplanken. Wil je onze vlonderplanken geïmpregneerd eerst zien voordat je deze aanschaft? Kom dan langs in onze showroom of vraag een gratis proefstukje aan.

Wil je meer informatie over:

1 resultaat

1 resultaat

Voordelen geïmpregneerde vlonderplanken

Onze geïmpregneerde vlonderplanken zijn een stuk voordeliger dan onze hardhouten vlonderplanken. Omdat deze vlonderplanken reeds zijn geïmpregneerd kan je deze direct verwerken tijdens jouw klus en is het niet nodig om deze, nadat ze zijn verwerkt, nog in de olie te zetten. Je bent dus snel klaar met het aanleggen van je terras. Doordat geïmpregneerde vlonderplanken van zachthout zijn gemaakt, is voorboren niet nodig. Bij hardhouten vlonderplanken moet je dit wel altijd doen.

Ons aanbod geïmpregneerde vlonderplanken

De geïmpregneerde vlonderplanken zijn voorzien van een grove ribbel en een gladde zijde. Je kunt zelf kiezen met welke profilering je wilt gaan werken. De geïmpregneerde vlonderplanken zijn beschikbaar in verschillende diktes en lengtes. De vlonderplanken zijn leverbaar in een groene of bruine geïmpregneerde kleur en je hebt de keuze uit de houtsoorten Grenen en Vuren.

Wat heb je allemaal nodig voor jouw geïmpregneerde vlonder?

Om een stevige vlonder te maken gebruik je geïmpregneerde vlonderplanken van tenminste 25 mm dikte. Gebruik houten regels als onderconstructie die je maximaal om de 40 cm plaatst. Bij Vuren en Grenen geïmpregneerde vlonderplanken adviseren wij 1 cm tussenruimte te houden tussen de vlonderplanken. Zorg dat de regels op rubber tegeltjes komen te liggen of plaats bij voorkeur de 45 x 70 mm regels op 6 x 6 x 100 cm piketpalen. Zo heb je de beste onderconstructie en kan deze goed ventileren, waardoor je fundering geen last heeft van vocht. De houten onderbalken en bevestigingsmaterialen kan je uiteraard gemakkelijk mee bestellen met je geïmpregneerde vlonderplanken. Denk ook aan zaken zoals een anti worteldoek, vlonderverlichting en een schoonmaakset om na het plaatsen van je houten vlonderplanken, je terras goed schoon te maken. Een geïmpregneerde vlonder aanleggen is met de juiste leginstructie prima zelf te doen.

Een geïmpregneerde vlonder laten leggen door vakmannen

Zie je het niet zitten om zelf aan de slag te gaan met het leggen van een geïmpregneerde vlonder? Dat kunnen we ons goed voorstellen, want het is een klus die veel nauwkeurigheid en concentratie vergt. Bekijk alle mogelijkheden om je vlonder te laten leggen door echte vakmannen.