Dé online specialist met de laagste prijsgarantie

Banken

Banken

 

Kies jouw woonstijl

 • Cognac
  banken

 • Leren
  banken

 • Industriële
  banken

 • Velours
  banken

 

Lees meer over...

 • Laagste prijsgarantie

 • Soorten
  fauteuils

 • Onderhoud van
  veloursbanken

 • Rechten banken
  op voorraad

 • Hoekbanken
  snel leverbaar

 

151 resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7

151 resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7

Banken

Kies een ideale bank die volledig past bij de interieurstijl die je in jouw woonkamer of lounge wilt aanhouden. Binnen ons assortiment kun je voor vrijwel iedere interieurstijl een geschikte bank vinden. Daarbij houden wij binnen het assortiment ook rekening met verschillende budgetten, zodat je altijd de perfecte nieuwe bank koopt. Of je nu op zoek bent naar een cognac bruine 2- of 3-zitsbank, lekker wilt relaxen op een zachte hoekbank of de woonkamer wilt voorzien van een grote modulaire bank, bij HomingXL vind je altijd een geschikt exemplaar.

Het creëren van een unieke en eigen interieurstijl vereist veel inzicht. Een nieuwe bank kopen wordt dankzij HomingXL een stuk gemakkelijker. Wij hebben al onze exemplaren online op een rijtje gezet. Een groot aantal van onze banken is direct uit voorraad leverbaar, waardoor je jouw nieuwe bank al snel in huis hebt.

Een nieuwe bank kopen?

Bij het kiezen van een nieuwe bank let je onder andere op het comfort dat de bank biedt, de uitstraling van de bank (zoals de kleuren en afwerkingen) en de afmetingen. Een bank kopen is dan ook nergens zo eenvoudig als bij HomingXL. Wij hebben bij alle banken in ons assortiment de specificaties aangegeven, zodat je deze eenvoudig kunt filteren en een nieuwe bank kunt kopen die het gewenste effect in jouw woonkamer of lounge creëert. Bekijk de productpagina’s van de banken om meer over de specifieke bank en stofsoort te weten te komen. Alle zitbanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende stofferingen.

Goedkope banken koop je bij HomingXL

Een nieuwe bank hoeft niet duur te zijn, en binnen ons assortiment zal je ook een goedkope bank vinden die aan jouw wensen voldoet. Bij HomingXL staan prijs en kwaliteit voorop, zodat wij altijd een exemplaar kunnen bieden waar jij gegarandeerd tevreden mee zult zijn. Zoek direct een goedkope bank uit in ons assortiment. Liever eerst een model bekijken? Dan ben je altijd welkom in onze showroom in Vianen.