Dé online specialist met de laagste prijsgarantie
Tuinleven Vianen + +

Tuinhout

Tuinhout

Een nieuwe tuin ontstaat door het samenvoegen van jouw wensen en ideeën. HomingXL heeft de spullen, vakkennis en creativiteit. Weet je al aan welke eisen je tuin moet voldoen? Of juist nog geen idee van wat je wilt met je tuin? Snuffel dan rond tussen onze producten of op onze inspiratiepagina om ideeën op te doen. Op het gebied van tuinhout levert HomingXL een breed assortiment aan producten.

 

Een schutting of blokhut van tuinhout kopen?

Zoek je een houten plank voor het herstellen van je schutting of ben je op zoek naar een complete blokhut welke wij voor je opbouwen? Bij HomingXL is alles mogelijk op het gebied van tuinhout. Vaak begint de keuze van het tuinhout bij het type tuinhout dat je zoekt, naaldhout of hardhout. Je kan eigenlijk wel stellen dat alles op het gebied van tuinhout leverbaar is in beide houtsoorten.

Behandelen van tuinhout

Waar je ook nog naar kan kijken is het behandelen van tuinhout. Onbehandeld hout gaat minder lang mee dan hout welke beschermd is door een olie, verf of beits. Voor alle houtsoorten heeft HomingXL een passende beschermlaag, of het nu gaat om Bankirai of Douglas, je vindt deze onderhoudsartikelen bij de accessoires.

Wanneer we praten over tuinhout, zien we dat veel van onze klanten eigenlijk houten vlonderplanken of houten schuttingen bedoelen. Voor deze tuinhout producten is een zeer groot assortiment beschikbaar bij HomingXL. Daar waar je tot een paar jaar geleden een beperkt aanbod had, zie je vandaag de dag een enorme keuze in houtsoort, afmeting, kleur, uitstraling en meer. Voor elk budget en voor elke droom is er een passende oplossing te vinden in ons aanbod tuinhout.

Tuinhout in onze showroom

Je ziet het, je vindt bij HomingXL alles op het gebied van tuinhout, op onze website vind je ons complete assortiment tuinhout met alle informatie die je zoekt. Wil je de artikelen in het echt zien, dan kan je een groot deel van ons tuinhout assortiment komen zien, ruiken en proeven in onze showroom te Vianen (Utrecht).